Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
aysenuraltin81

Eskişehir Burun Estetiği Op.Dr.Melih Demirbüken

Önerilen Mesajlar

Eskişehir Burun Estetiği sözkonusu olduğunda akla ilk gelen isimlerden Biri Eskişehir Burun Estetiği Uzmanı Dr melih Demirbüken.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu Op Dr Melih Demirbüken uzmanlığını Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı ve Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalında tamamlamış.

Rinoplasti Ameliyatı Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Rinoplasti olarak bilinen burun estetiği, genellikle nefes almakla ilgili sorun yaşayan kişilerde ve burnun genel şekil ve görünümünden memnun olunmadığı durumlarda tercih edilen bir estetik türüdür.  Burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorsanız  öncesinde ciddi bir araştırma yapmalısınız.  Yeni burnunuzun şekline karar verirken burun bölgenizin yapısı iyi analiz edilmeli hatta cilt tipini bile dikkate almalısınız. Eğer görünüm bozukluklarından ziyade işlevsel gerekçelerle bu ameliyatı oluyorsanız burnun hangi bölgesinin değiştirilmesi gerektiği konusunda uzmanınızla karşılıklı fikir alışverişi yapmalısınız.
Bu alanda hizmet veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı olan Eskişehir Burun Estetiği dalında uzman Op.Dr.Melih Demirbüken size ameliyat süreci ile beraber kıkırdak, kemik ve deri bölgesinin geçirdiği değişim süreçlerini anlatacaktır.
 

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Merhaba, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.
Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.
Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

,

Merhaba, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.
Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.
Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...