SnaypeR 66 #1 Oluşturuldu: Kasım 1, 2017 @ CENGLYY Arkadaşımızın bugün 20. yaş günüymüş , nice mutlu sağlıklı senelere doğum günün kutlu olsun kardeşim :) :rolleyes: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #2 Kasım 1, 2017 tarihinde gönderildi Nice Yaşlara :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Kasım 1, 2017 tarihinde gönderildi @ CENGLYY Ko bırakdı da bilgim yok :p Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #4 Kasım 1, 2017 tarihinde gönderildi Arada giriyor foruma. Doğum günün kutlu olsun Cengiz, nice mutlu yaşlara. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #5 Kasım 1, 2017 tarihinde gönderildi 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #6 Kasım 2, 2017 tarihinde gönderildi Hepinize çok teşekkürler , 17 doldu 18'e girdim arada bir bakıyorum çok teşekkürler.... 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secvision 7 #7 Kasım 2, 2017 tarihinde gönderildi @ CENGLYY Biraz geç oldu sanırım ama doğum günün kutlu olsun :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş