Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
scovilleplusplus

ScovillePlusPlus Kimdir?

Önerilen Mesajlar

Ey, dostlar!

Bu forumda bulunan herkese selam olsun! 

Bugün sizlerle tanıştığım için mutlu olduğumu belirtmek isterim. Ve umarım forum içerisinde birbirimizle iyi geçinebiliriz. Benim adım Scoville++ bu konuyu açtım azda olsa kendimi tanıtabilmek için. Ben işsiz güçsüz adamın tekiyim biraz salaklıkta var tabi ben dürüst olmaktan yanayım isteyen istediği gibi konuşsun çünkü bu benim umrumda değil , sonuçta herkes kendine yakışanı yapar. Ben çok sık şaka ve espri yapmayı seven birisiyim. Tam olarak dürüst birisi değilim şakanın yanında ara sıra yalan söyleyebilirim ama asla bir dolandırıcı değilim. Garip bir kişiliğe sahip olmakla birlikte kalp kırabilirim ve ruhsuz biri olabilirim ama yeri gelir kalbimide ruhumuda vermesini bilirim. Çünkü yanlış yapmış olsakta düzeltmek herzaman bizim elimizdedir. Ben iyi birisi değilim ama kötünün iyisiyim ben scoville++'ım. Dozumu nekadar artırırsanız okadar yüksek tesir ederim. Bilirsiniz ne derler; "Herşeyin azı yarar çoğu zarar" bunu insanlarla kurmuş olduğumuz iletişimlerdede söylemek yanlış olmaz. Sagopa kajmer dinlemeyi, lol oynamayı, server files geliştiriciliği yapmayı ve bu tür şeylerle uğraşmayı severim. 

 

Saygılarımla,  scoville++

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Merhaba, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.
Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.
Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

,

Merhaba, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.
Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.
Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...