byxox 67 #1 Oluşturuldu: Ekim 28, 2017 merhabalar usko panel kurulumu yaptım sorunsuz calısıyor tum ozellıklerde aktif fakat regıster den uye oldugumda o uye oldugum ıd pass ıle oyuna gıremıyorum. Bende kontrol ettım tb_user tablosundakı strpassword bolumune otomatık uyelık yaptıgımda şifrelı bır kod olusturmaktadır fakat panel den kayıt oldugumda hangı sıfreyı gırdıysem onu dırek gormekteyım. Bu sebepten dolayı panelden kayıt sıstemını kullanamıyorum yardımcı olabılırmısınız tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #2 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi https://www.kodevelopers.com/prosedur-amp-query-kod-paylasimlari/226-hashpasswordstring-password-encrypt.htmlselect dbo.hashpasswordstring('test') as passwordbunu kayıt ettirmen lazım tb_user e 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YunusKilinc 45 #3 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba byxox,Oyun üzerinden giriş yaptığın password MD5 ile şifrelenir. Kullandığın panelden kayıtta şifreleme sistemi yok bu sebepten dolayı olmuyor. Panele MD5 şifreleme ile kayıt yaptırman gerekiyor. Bunu yaptırdığın takdirde herhangi bir sorun olmayacaktır.Iyi Forumlar. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba byxox, Oyun üzerinden giriş yaptığın password MD5 ile şifrelenir. Kullandığın panelden kayıtta şifreleme sistemi yok bu sebepten dolayı olmuyor. Panele MD5 şifreleme ile kayıt yaptırman gerekiyor. Bunu yaptırdığın takdirde herhangi bir sorun olmayacaktır. Iyi Forumlar. merhabalar nero nun vermıs oldugu dosya dbo seklınde fonksyon olarak kayıtlı ben regıster.php den kontrol ettıgımde kayıt ıcın : $sevendbo->doquery("INSERT INTO TB_USER (StrAccountID,StrPasswd,strSocNo,iDays,StrAuthority,CashPoint) VALUES('$username','$password',1,6,1,0)"); seklınde kayıt yapmaktadır panele md5 olarak nasıl kayıt yaptıracagım acaba yardımcı olabılırmısın tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
snmaster 18 #5 Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi $sevendbo->doquery("INSERT INTO TB_USER (StrAccountID,StrPasswd,strSocNo,iDays,StrAuthorit y,CashPoint) VALUES('$username','$password',1,6,1,0)"); bu kodu $sevendbo->doquery("INSERT INTO TB_USER (StrAccountID,StrPasswd,strSocNo,iDays,StrAuthority,CashPoint) select '$username',(select dbo.hashpasswordstring('$password') as password),1,6,1,0"); bu şekilde değiştirirsen neronun verdiği kod panelde çalışır. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş