mkilincoglu 12 #1 Oluşturuldu: Ekim 28, 2017 Arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum. Oto patch meselesesini çözemedim. Forumda çaılan konuları inceledim. Youtube üzerinden inceledim. Ama sorunun ne olduğunu bulamadım. Frezilla kullandım Appserv içinde Patch kullandım. https://screenshot.net/tr/vy65kap Siz değerli ustalarımdan yardım rica ediyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #2 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıArkadaşlar günlerdir uğraşıyorum. Oto patch meselesesini çözemedim. Forumda çaılan konuları inceledim. Youtube üzerinden inceledim. Ama sorunun ne olduğunu bulamadım. Frezilla kullandım Appserv içinde Patch kullandım. https://screenshot.net/tr/vy65kap Siz değerli ustalarımdan yardım rica ediyorum. Merhaba kardeşım Sırayla yazayım sana 1- appserv kurulumunu yap 2- www ıcıne patch dıye klasor olustur 3- login serverının patch cekecegı yerı /Patch olarak ayarla 4- 7.zip programını pc ye ındır 5- patch atacagın dosyaları 7.zip ile zip halıne getir 6- Db'den versiyon ayarını yapıp hangı patch atacaksan onu ayarla sonra sunucunu çalıştırınca sorunsuz atacagını goreceksın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #3 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba kardeşım Sırayla yazayım sana 1- appserv kurulumunu yap 2- www ıcıne patch dıye klasor olustur 3- login serverının patch cekecegı yerı /Patch olarak ayarla 4- 7.zip programını pc ye ındır 5- patch atacagın dosyaları 7.zip ile zip halıne getir 6- Db'den versiyon ayarını yapıp hangı patch atacaksan onu ayarla sonra sunucunu çalıştırınca sorunsuz atacagını goreceksın Yorumun için teşekkür ederim, ama bunları yaptım. Appserv olarak denedim. Frezilla olarak denedim. Sunucunun kendi FTP serveri üzerinden denedim. Farklı bir yol izlemem lazım. Frezillanın ftp adresi aşağıda. Sende kontrol edebilirsin çalıştığını. ftp://185.122.203.138/ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıYorumun için teşekkür ederim, ama bunları yaptım. Appserv olarak denedim. Frezilla olarak denedim. Sunucunun kendi FTP serveri üzerinden denedim. Farklı bir yol izlemem lazım. Frezillanın ftp adresi aşağıda. Sende kontrol edebilirsin çalıştığını. ftp://185.122.203.138/ kardesım selam kontrol etmen gereken yerler 1- eger appserv kullanacaksan db'den versıyon asagıdakı resımdekı gıbı 3 lu olmalıdır http://prntscr.com/h32530 2- eger 3 lu ıse 7.zip ile zıpledıysen patch atarken bu hatayı verıyorsa launcerden kaynaklıdır baska launcer ıle deneme yap duzelecegını goreceksın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #5 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıkardesım selam kontrol etmen gereken yerler 1- eger appserv kullanacaksan db'den versıyon asagıdakı resımdekı gıbı 3 lu olmalıdır http://prntscr.com/h32530 2- eger 3 lu ıse 7.zip ile zıpledıysen patch atarken bu hatayı verıyorsa launcerden kaynaklıdır baska launcer ıle deneme yap duzelecegını goreceksın Kardeşim yorumun için teşekkür ederim, Tablodaki ayarlama doğru. 7.zip orjinal kullanıyorum. 3-4 farklı exe den denedim. sorun devam .... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #6 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıKardeşim yorumun için teşekkür ederim, Tablodaki ayarlama doğru.7.zip orjinal kullanıyorum.3-4 farklı exe den denedim.sorun devam ....Exe degıl launcer den kaynaklı kardesım 2117 kullanıyorsun bende onu kullanıyorum launcerı degıstır dene bulamazsan ben sana launcer atayım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #7 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi https://www.kodevelopers.com/genel-paylasimlar/416-19xx-20xx-21xx-oto-patch-vidoe.html@ mkilincoglu burdaki izledin mi ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #8 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıhttps://www.kodevelopers.com/genel-paylasimlar/416-19xx-20xx-21xx-oto-patch-vidoe.html @ mkilincoglu burdaki izledin mi ? İzledim. Maalesef olmadı.-- mesaja ek olarak --AlıntıExe degıl launcer den kaynaklı kardesım 2117 kullanıyorsun bende onu kullanıyorum launcerı degıstır dene bulamazsan ben sana launcer atayım Sende çalışan launcheri indirme sitelerinden birine koyup konu altına eklermisin. belki başkasına da lazım olabilir.-- mesaja ek olarak --AlıntıExe degıl launcer den kaynaklı kardesım 2117 kullanıyorsun bende onu kullanıyorum launcerı degıstır dene bulamazsan ben sana launcer atayım Sende çalışan launcheri indirme sitelerinden birine koyup konu altına eklermisin. belki başkasına da lazım olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #9 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi launcer.exe 80 port olması gerekiyor..Usko da al.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #10 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi Alıntılauncer.exe 80 port olması gerekiyor.. Usko da al.. Uskonun en son launcherinide denedim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #11 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi peki AnyDesk gönder yardım edeyim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #12 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi @ KiraAmora61 sayesinde sorun çözülmüştür. Kendisine teşekkür ederim. Login source dosyasında Launcher uyumsuzluğu. Kendisindeki launcher ile düzelttik. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #13 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ KiraAmora61 sayesinde sorun çözülmüştür. Kendisine teşekkür ederim. Login source dosyasında Launcher uyumsuzluğu. Kendisindeki launcher ile düzelttik. Sanırım LoginServer.ini içerisinden FTP klasörünün yolunu LoginServer'e tanımlamadın ve patch o yüzden çekmedi :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #14 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıSanırım LoginServer.ini içerisinden FTP klasörünün yolunu LoginServer'e tanımlamadın ve patch o yüzden çekmedi :) Hayır, sourcede sıkıntı var. Usko launcherinden çekemedik. Emre'deki launcher ile çekebiliyoruz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secvision 7 #15 Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi @ mkilincoglu @ KiraAmora61 keşke yapılan değişiklikleri burdan paylaşsaydınız ilerde bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa faydalanabilirlerdi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #16 Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi Yarın paylaşarım merak etme :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secvision 7 #17 Kasım 4, 2017 tarihinde gönderildi Konu çözülen konular bölümüne taşınmıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş