PENTAGRAM 926 #1 Oluşturuldu: Ekim 27, 2017 Merhabalar arkadaşlar,Sürekli gelişmekte ve büyümekte olan platformumuz için, moderasyon ekibine katılacak yeni arkadaşlar aramaktayız. Başvuru yapacak arkadaşlarda aradığımız özellikler kısaca şunlardır :[LIST][*] 20 yaş ve üzeri olmak[*] Durum ve şartlar ne olursa olsun, objektif karar verebilme yetkinliği[*] Haftada en az 4 gün forum ile ilgilenebilecek[*] En az Normal Üye rütbesine sahip olmak[*] Minimum 1 ay üyelik tarihi[/LIST]Ayrıca şu özelliklere sahip olmak da tercih sebebidir : [LIST][*] Programlama, grafik tasarım, web tasarım alanlarıyla ilgili olmak[*] Knight OnLine ile geçmişi olması[*] vBulletin altyapısı ile aşina olmak [*] Yabancı dil (ingilizce, ispanyolca vs.)[/LIST]Başvurusu kabul edilen arkadaşlar, 'Asistan moderatör' rütbesi ile görevlerine başlayacaktır. 1 ay boyunca, Asistan Moderatör rütbesi ile adil, yerinde karar alabilen arkadaşlarımız 'Yardımcı Moderatör' olarak kadroya alınacaktır.Asistan moderatörlerin sorumlulukları şunlardır :[LIST][*]Forum içerisinde genel huzuru bozacak davranışlar sergileyen üyeleri uyarmak[*]Daha önceden uyarılmış üyeleri cezalandırmak[*]Üyelerin istek, şikayet ve dileklerini dinlemek[*]Üyelere forum ile ilgili yaşadıkları sıkıntılarda yardımcı olmak[*]Sohbet alanını temiz tutmak, kötü davranış sergileyenleri uyarmak[*]Warez, crack vs. link paylaşan üyeleri uyararak konulardan bu linkleri temizlemek[*]Üyelerin yaptıkları paylaşımları virüs taramasından geçirerek onaylamak, virüslü paylaşımları yok etmek[*]Üyeler tarafından bildirilen kırık linkleri, kırık link listesine eklemek[*]Çözülmüş veya çözülememiş yardım konularını alakalı forumlara taşımak.[*]Bulunduğu forum ile alakasız görünen konuları doğru yere taşımak.[/LIST]Asistan moderatörlerin atanacağı forumlar şunlardır;- Server Tanıtımı- Mini KO Forum- Paylaşım & YardımBaşvuru formuna navigasyon barındaki 'Başvuru formları' kısmından ulaşabilirsiniz.Katılımcı arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #2 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi Tek eksiğim 1aylık üye olmuyor olmam :/ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #3 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıTek eksiğim 1aylık üye olmuyor olmam :/ Katılıyorum :) Aynı durum bende :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #4 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi Navigasyon kısmında başvuru formları aktif değil sanırım ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #5 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıNavigasyon kısmında başvuru formları aktif değil sanırım ? Aktif, fakat normal üye ve üzeri rütbe gerektiriyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #6 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıAktif, fakat normal üye ve üzeri rütbe gerektiriyor. tamam işte ben :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #7 Konu Sahibi Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıtamam işte ben :D Minimum 1 ay üyelik tarihi şart. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #8 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMinimum 1 ay üyelik tarihi şart. 1ay sonra görüşmek dileğiyle Sn Yönetim hö 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #9 Konu Sahibi Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi Başvuru süreci sonlanmıştır. Başvuran bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş