OCB 6 #1 Oluşturuldu: Ekim 27, 2017 S.a arkadaşlar.Pusu açınca oyundan [HTC-001] Sorry! Due to Service Maintenance, you may not use this content at moment. hatası alıyorum neden kaynaklanır bu hata acaba? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıS.a arkadaşlar.Pusu açınca oyundan [HTC-001] Sorry! Due to Service Maintenance, you may not use this content at moment. hatası alıyorum neden kaynaklanır bu hata acaba? PHP veya ASP dosyasında bu hatayı veren kısmı inceleyerek öğrenebilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #3 Konu Sahibi Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi function hiddenCheck(v, loginData) { this.encryptionInput = new com.mgame.webMall.rc4.EncryptionInput(); var _loc4_ = this.encryptionInput.inputData(v,1); var _loc2_ = _loc4_.split(","); var _loc5_ = _loc2_[2].split("|")[1]; var _loc3_ = Number(_loc2_[3].split("-")[0]); if(_loc5_ != "on") { this.popupLoad("[HTC-001] " + com.mgame.webMall.text.MainPackageTextDefine.__get__LoginXml_57()); return undefined; } client kısmında buraya tekabul ediyor orası.PHP de pusa bu hatayı verdiren kısımı nasıl bulabilirim.Web bilgim fazda yokta iis ten php yayınlıyorum.Xampp ten yayınladıgımdada aynı hatayıda veriyor gerçi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı function hiddenCheck(v, loginData) { this.encryptionInput = new com.mgame.webMall.rc4.EncryptionInput(); var _loc4_ = this.encryptionInput.inputData(v,1); var _loc2_ = _loc4_.split(","); var _loc5_ = _loc2_[2].split("|")[1]; var _loc3_ = Number(_loc2_[3].split("-")[0]); if(_loc5_ != "on") { this.popupLoad("[HTC-001] " + com.mgame.webMall.text.MainPackageTextDefine.__get__LoginXml_57()); return undefined; } client kısmında buraya tekabul ediyor orası.PHP de pusa bu hatayı verdiren kısımı nasıl bulabilirim.Web bilgim fazda yokta iis ten php yayınlıyorum.Xampp ten yayınladıgımdada aynı hatayıda veriyor gerçi. Bende de benzer hatayı verdı bugun exe den kaynaklandıgını dusundum exe degıstırdım load area yı kontrol ettım ve sorunum duzeldı sende deneyebılırsın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #5 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı function hiddenCheck(v, loginData) { this.encryptionInput = new com.mgame.webMall.rc4.EncryptionInput(); var _loc4_ = this.encryptionInput.inputData(v,1); var _loc2_ = _loc4_.split(","); var _loc5_ = _loc2_[2].split("|")[1]; var _loc3_ = Number(_loc2_[3].split("-")[0]); if(_loc5_ != "on") { this.popupLoad("[HTC-001] " + com.mgame.webMall.text.MainPackageTextDefine.__get__LoginXml_57()); return undefined; } client kısmında buraya tekabul ediyor orası.PHP de pusa bu hatayı verdiren kısımı nasıl bulabilirim.Web bilgim fazda yokta iis ten php yayınlıyorum.Xampp ten yayınladıgımdada aynı hatayıda veriyor gerçi. LoadArea.swf dosyasının içerisinde com.mgame.webmall adresini kendi pus adresine yönlendirmediğin için böyle bir hata ile karşı karşıyasın. Dediğim kısmı SWF editör ile bul ve kendi pus ip adresini yaz sorunun çözülecektir.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #6 Kasım 1, 2017 tarihinde gönderildi Sorun giderildiğinden konu çözülen konular kategorisine alınmıştır ! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş