donz05 30 #1 Oluşturuldu: Ekim 22, 2017 slm arkadaslar forumdaki cengiz kardesimizin yapmis oldugu bir baslangic itemi veren npc var bu npc ye ork olarak istedigim karakter ile tiklayip itemleri alabiliyorum sorun human olarak bi karakter ile bu npc ye hic tiklayamamam yani seciyor ama menu cikmiyor nasil duzeltebilirim? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Ekim 22, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıslm arkadaslar forumdaki cengiz kardesimizin yapmis oldugu bir baslangic itemi veren npc var bu npc ye ork olarak istedigim karakter ile tiklayip itemleri alabiliyorum sorun human olarak bi karakter ile bu npc ye hic tiklayamamam yani seciyor ama menu cikmiyor nasil duzeltebilirim? Merhabalar @ donz05, Takdir edebileceğin üzere, scriptin içeriğini görmeden 'neden?' sorusunu cevaplayabilmemiz mümkün değil. Konu altında scripti paylaşırsan sorunun nereden kaynaklandığını beraber yorumlayabiliriz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #3 Ekim 22, 2017 tarihinde gönderildi QUEST_HELPER tablosunda nation bölümüne bak. herkesin kullanabilmesi için 3 yapman gerek. büyük ihtimalle sorunun bu 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
memba 2 #4 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Sorunu Düzeldi Sanırım :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #5 Konu Sahibi Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar ameliyat geçirdim 1 haftadır elime telefon bile almadım o yüzden mesaja cevap yazamadım kusura bakmayın 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kosafe 2 #6 Ekim 24, 2017 tarihinde gönderildi şu samimiyete bakar mısın ya Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #7 Konu Sahibi Ekim 24, 2017 tarihinde gönderildi kosafe hangi acidan yazdin o yaziyi acarmisin? sevineyimmi uyuzmu olayim bilemedim!!-- mesaja ek olarak --muhabbete bak ya adamlar usenmemis vakit ayirmis yardimci olmaya calismis bizde efendi gibi olani yazdik adam samimiyete bakarmisin yazmis demekki sorun cozulmeyince cevap yazmayip basip gidelim onumu istiyosun? 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #8 Ekim 25, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıkosafe hangi acidan yazdin o yaziyi acarmisin? sevineyimmi uyuzmu olayim bilemedim!! -- mesaja ek olarak -- muhabbete bak ya adamlar usenmemis vakit ayirmis yardimci olmaya calismis bizde efendi gibi olani yazdik adam samimiyete bakarmisin yazmis demekki sorun cozulmeyince cevap yazmayip basip gidelim onumu istiyosun? Mesajını beğenmesini ve teşekkür etmesini göz önünde bulundurursak, 'olumlu' yönden yazmış @ Kosafe arkadaşımız. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş