Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Webmaster Platformu

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Webmaster forumu
Açıldığı Tarih: 2021
Site Konusu: Webmasterlar için site geliştirme platformudur.
Sitenin Altyapısı/Kategorisi: Forum - Flarum
Site Adresi: https://www.webmaster.web.tr

Webmaster Forumu olarak ücretsiz şekilde hizmet veren web sitemiz, Flarum alt yapısına sahip olmakla birlikte bu yıl kurulmuştur. Webmaster, web siteleri alanında uzman olan kişilere verilen isimdir. Bu kişiler web sitesi kurulumu, sunucu yönetimi ve dijital pazarlama alanında uzmanlaşmış kişilerdir. Tasarımcılar da webmaster kategorisine giren kişilerdir çünkü bu kişilerde web sitelerinin tasarımlarını ve logolarını hazırlamaktadır. 

Web siteleri temelde domain ve hostingden oluşmaktadır. Hosting web sitelerinin dosyalarının barındığı sanal disklerdir. Bu sanal disklerde barınan dosyalar web sitelerinin temelini oluşturmaktadır. Web sitemizde Türkiye'de ve Yurt dışında bu alanda hizmet veren web sitelerini listeleyebilirsiniz. 

Dünyada en çok kullanılan blog yazılımları listesinde Wordpress birinci sırada yer almaktadır. Zengin tema ve eklenti seçeneği sebebiyle Wordpress site sahipleri tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Web sitemizde Wordpress bloglarınızda kullanabileceğiniz Wordpress Tema linklerine ve tanıtımlarına ulaşabilirsiniz. Bu temaların kurulumları ve indirme linkleri web sitemizde yer almaktadır. Web sitemiz yeni olduğu için içerik noktasında çok fazla imkan sunmasa da zamanla webmasterların ihtiyaçlarına yönelik rehber niteliğinde içerikler eklenecektir.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...