Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Farmasi Üyelik

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Farmasi Üyelik-Farmasi Üye OL-Farmasi Katalog-Zeynep Bozkurt

Açıldığı Tarih: 28-02-2021

Sitemiz Hakkında: Farmasi Üyelik veya Farmasi Üye Ol ile aylık kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Temelleri 1950 yılında Dr. Cevat Tuna ile atılan Farmasi markası, ilk olarak ağrı kesici ve öksürük şurubu satışı yapmaktaydı. İlerleyen yıllarda ise Farmasi ailesine yanık kremi de eklenmiştir. %100 yerli ve milli sermaye ile kurulan şirket, helal üretim sertifikasına da sahiptir.

İlaçların formüllerinde çevre dostu hammaddeler kullanılmaktadır. Şirket büyükten sonra pazarlama stratejisini de geliştirmiştir. Farmasi üyeliği ile sizlerde satış sistemine katılabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz. Sistemde yer alan neredeyse herkesin kazandığı bu sistemde marka ürünlerinde %40 kazanç elde edilebileceği gibi sistemde yer alan kullanıcılar ürünleri %30 daha ucuza alabilmektedir. Kazanç ekibinizi kurarak ekibinizin sattığı ürünlerden de ekstra kazanç elde edebilirsiniz.

Sisteme üye olmak için 18 yaşından büyük olmanız yeterlidir. Sisteme üye olurken isim, soy isim, T.C. Kimlik numarası, adres ve iletişim bilgileri doğru girilmelidir. Sigortalı çalışan veya emekli olmanız sisteme girmeniz için engel teşkil etmemektedir. Sisteme giren kişiler dilediği zaman üyelik kaydını da sonlandırabilir.

Sponsor link üzerinden sisteme kayıt olabileceğiniz gibi doğrudan Farmasi şirketinin web sitesinden de sisteme kayıt olabilirsiniz. Üyeliğiniz yoksa Zümrüt Direktör Zeynep Bozkurt sponsorunuz olabilir.

Sisteme üye olan ve 200 TL’lik alışveriş yapan herkese çeşitli hediyeler verilmektedir. Yine Dr. Cevat Tuna’nın ürünlerini %40 daha ucuza satın alabilirsiniz. Prim sisteminin seviyesi ise %3, %7, %11, %15, %18 ve %21 olarak artmaktadır. Sisteme üye olurken herhangi bir ücret de talep edilmemektedir.

Site Adresimiz: https://girisimcizeynepbozkurt.com/farmasi-uyelik/

Sosyal Medya Hesaplarımız

https://tr.pinterest.com/farmasiuyelikkatalog/

https://twitter.com/Farmasiuyesiol

https://www.instagram.com/Zeynepbozkurt.farmasi/

https://www.facebook.com/farmasizeynepbozkurt

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...