YigitHanSen 50 #1 Oluşturuldu: Ekim 18, 2017 Merhabalar Ad/Soyad Yiğit ŞEN Yaş 23 Memleket:Ankara ikamet İstanbul Hikayem Knight Online hayatım başladığında okul hayatım bitmiş ama farkında değilmişim :) 2005-2006 senelerinde arkadaşlarımın sayesinde tanıştığım bu oyun belki okul hayatımı örgün öğretim sisteminde elimden almış olabilir ama hiç bir şey bitmedi diye düşünüyorum. Ve yaşıyorsak hala umut var demektir. Şuanda ISKI'de çalışıyorum. Askerliğimi yaptım açık öğretimden devam ediyorum ve kendimi geliştirmek için aranıza katıldım elimden geldiği kadar herkese yardım etmek isterim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Ekim 18, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba yigidsen, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Ekim 18, 2017 tarihinde gönderildi Hoş geldin Yiğit memnun oldum. :)Welcome Yiğit :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #4 Konu Sahibi Ekim 18, 2017 tarihinde gönderildi hoş buldum aranızda olmak gerçekten güzel. :) thx nice to meet you :p Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş