TheMariaPuder 39 #1 Oluşturuldu: Eylül 9, 2019 Merhaba arkadaşlar. c++ builder'de physical number okutturmak istiyorum nasıl yapabilirim netteki kaynaklardan baktım denedim bulamadım yardımcı olurmusunuz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 922 #2 Eylül 9, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba arkadaşlar. c++ builder'de physical number okutturmak istiyorum nasıl yapabilirim netteki kaynaklardan baktım denedim bulamadım yardımcı olurmusunuz `physical number` dan kastın nedir? donanımlara özgü seri numarası mı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mert77 11 #3 Eylül 9, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı`physical number` dan kastın nedir? donanımlara özgü seri numarası mı? mac adresini nasıl alırım demek ıstıyor hangi dilde istiyorsan google ye yaz tonla cıkıyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheMariaPuder 39 #4 Konu Sahibi Eylül 9, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı`physical number` dan kastın nedir? donanımlara özgü seri numarası mı? evet hocam ayarlayamadım okutturamadım bir türlü Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheMariaPuder 39 #5 Konu Sahibi Eylül 24, 2019 tarihinde gönderildi güncell Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.537 Admin #6 Eylül 24, 2019 tarihinde gönderildi Alıntıgüncell Ne yapmaya çalışıyorsun tam olarak onu anlamadım? Sürücü serial mi aldıracaksın yada CPU? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheMariaPuder 39 #7 Konu Sahibi Eylül 24, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıNe yapmaya çalışıyorsun tam olarak onu anlamadım?Sürücü serial mi aldıracaksın yada CPU?hocam serialini okutturmam lazım aşağıda örneği var hocam bunu c++ buildierde okutturmak istiyorum yapamadım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.537 Admin #8 Eylül 24, 2019 tarihinde gönderildi Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 211 #9 Ekim 4, 2019 tarihinde gönderildi merak ettim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Pucy 0 #10 Eylül 12, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
alis10 0 #11 Mayıs 17 tarihinde gönderildi Unlock a world of casual fun and excitement with the premier dating site. Night dating, no obligations Authentic Damsels Outstanding casual Dating Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş