Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Tanıtımcı

Knight Arena | AKARA | 24XX FARM SERVER - ÖDÜLLÜ TURNUVALAR

Önerilen Mesajlar

[KAYNAK="KnightArena1, post: 19278463, member: 413200"]

OFFICIAL AÇILIŞ
26 TEMMUZ CUMA 21.00

nbMQ8M.jpg



Merhaba Değerli Şovalyeler!

Knight Arena olarak yeni servimiz AKARA’yı duyurmaktan gurur duyuyoruz! Server, doğrudan Official açılış olacak ve 24xx Farm Server olacak.

26 Temmuz Cuma gününde sizlerle buluşacak AKARA ile siz değerli oyuncularımıza 1000’den fazla oyuncu kitlesi ile buluşturmak için 10 Kişilik ekibimizle sürekli çalışıyoruz.

ÖN KAYIT ÖDÜLLERİ



26 Temmuz'dan önce oyuna kayıt olan oyunculara harika hediyelerimiz var! Hediye listesi ve detaylar aşağıda mevcut.

QPZ7pV.jpg


[MEDIA=youtube]vTCvf_w6xXE[/MEDIA]
5N262R.png




DUYURU

Sponsor Yayıncı Olarak Para Kazanmaya Ne Dersin?
DETAYLAR BİRAZDAN BURADA!



Merhaba Değerli Knight Arena Oyuncuları ,

Bir önceki sunucumuzda yaşadığımız USKO'nun yeni server açması olayı bizleride gerçekten üzmüştü , oyuncularımızda bizlere destek çıkarak gerçekten USKO'nun bizden 2 gün sonra yeni sunucu açmasına rağmen gene YÜKSEK oyuncu kitlesine hitap ederek iyi bir oyun deneyimini sunmaya çalışmıştık, sunucumuzun altına yeni bir sunucu #AKARA 26 Temmuz'da geliyor , sizleri yeni sunucumuzda aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.


yGRZRL.png

4p8y8L.png

00LJL8.png



Yeni dünya AKARA’da bizi hangi yenilikler bekliyor?

zGYoYY.png




1) Özlediğiniz OLD MARADON artık sizlerle !

Oyuncuların yıllardır 1299 Old Maradon olan özlemini tekrardan getiriyoruz , V2318 için özel tasarlanmış olan Yeni Maradon'da eskilerin özlemini gidericeksiniz.

2) Yeni Zombi Etkinliği Sizlerle !

Yeni zombi etkinliği artık ELAGANCE'da sizlerle biliyorsunuzki sunucumuz USKO ile aynı güncellemelere sahip bir sunucu.

3) Yeni Jamadar (WEAPON BREAKER) Silahlar aktifleştirildi.

Bildiğiniz üzere bu zamana kadar hiç bir serverda Weapon Breaker ( Jamadar ) silahlarını kullanmadık , oyuncularımız uzun zamandır bizlere ulaşıp bu konuda eklenmesini yıllardır istiyordu , isteğiniz üzere yeni sunucumuzda Weapon Breaker silahlar aktif edildi.

4) Yeni Nesil Genie Sistemi Aktif !

Yeni Nesil Genie Sistemi ile birlikte Eskiye nazaran Genie'nin daha hızlı atack ve recovery yapabilmesi için server'a gönderilen paketlerin sayısı arttırılmıştır , artık bu genie ile ücretsiz daha hızlı atack ve recorevy yapabilcek ve macro'ya ihtiyaç duymucaksınız.

5) Delos Tarantula Farm Sizlerle ! ( Castellan's Castle )

Uzun zaman sonra artık DELOS kalesinin sahibi olan clanlar içeride FARM yapabilceği Castellan Castle ve Tarantula's Teeth görevi aktif edldi.

6) Oyun İçi Günlük Event Takvimi

Artık eventler'dan mağrum kalmaya , gm ve oyuncularla iletişime geçip kapı kapı dolaşmadan , oyun içerisinden çıkmadan günlük olan bütün eventleri (CR) dahil buradan öğrenebilceksiniz , artık bu sistem devamlı güncel event ve saatlerini göstericektir , sağ üstte KUM saatinden aktif olarak event'lara bakabilirsiniz.

7) Auto Mining Nedir, Nasıl Kullanılır ? (PK'cıların Tercihi)

Hareket halinde maden ve balıkçılık yapmanızı sağlar. Kazanılan eşyalar bankanızda biriktirilir.

Örnek ; PK Atarken,Pazar Yaparken veya EXP Kasarken Balık veya Madencilik Yapabilirsiniz. Kasılan bu itemleri auto mining bankasından bakabilir ve oradan item temin edebilirsiniz.


OrB4BZ.png




8) Savaş Oylama Aktif Edildi.


Savaş Başlamadan 1 Saat Önce Ekranınıza Gelir ve İstediğiniz savaşa oy verebilirsiniz,Anlık olarak oyunuzu takip edebilirsiniz ve oyunuzu değiştirebilirsiniz.

9) USKO'nun mevcut son patchinde olan tüm özellikler aktif!

Uzunca yazmak yerine kısaca en güncel en son sürüm client ve database'ye sahip olduğumuzu bilinmektedir. Tamamen Orjinal Oranlar ve Alt yapısı

10) Monster Stone Voucher !

Bazı yerlerden elde edebilceğiniz Monster Stone voucher ile hem pazarda satış hemde üstünüzde sınırsız Monster Stone biriktirebilceksiniz.

11) Emblem of Victory Ödüller ile Eventlar Daha Keyifli.

12) Bahçe Farmı Aktif (CZ ŞENLENİYOR)

Bildiğiniz üzere BAHÇE Farmı adı altında bulunan BOWL'da canavarlar daha önce ekli değildi , artık yeni sunucumuzda bahçe farmı ekli olucak ve BOWL'da aktif farm yapabilceksiniz.


13) Land Kill Quest Stone (Aldığın Her Kill Değerli)

Colony Zone'de Aldığınız Her Kill için 1 Adet Quest Stone Kazanıcaksız , Ben Priestim , Ben Tp Mageyim vb laflara girmeye gerek yok , Çünkü Party'de 1 Kişi Kill aldığında bu item party'deki herkeze 1 adet gelicektir.

Sizlere Özel Hazırladığımız eşsiz eventlar !


6D8W8P.png


S: "Upgrade Item ve +8 ve +9 Ne zaman gelir?" tarihleri, yani upgrade açılma tarihleri nedir?

Server'ın ilk 2 Haftası +7 (Upgrade) +0 (Takı Upgrade) açık olacak şekilde ayarlanmıştır , Upgrade vb açılma tarihleri 6 Aylık server planmasında bulunmaktadır.

S: Oynamak için herhangi bir ödeme yapacak mıyım?

C: Hayır, tamamen ücretsiz oynayabilirsiniz!


S: Oyuna girebilmek için kayıt olmam gereklimi?

C: Oyuna giriş yapabilmeniz için KOPanel üzerinden kayıt olmanız gerekmekte.


S: AKARA sunucusunda Channel sistemi aktif olacakmı ?

C: Evet, Channel sistemini aktif olacak, Eslant bölgesinde 1-2 Channel ve Moradon bölgesinde 2 Channel yapmayı planlamaktayız.

YdJZ42.png


İlk Bizde!
Yeni Savaş ve Yepyeni Etkinlik Haritaları Sizler için Tek Tek Özenle Yapıldı Her Birinde Birbirinden farklı kanatlar, emblemler ve daha birçok yeni ödüller sizleri bekliyor!
Scrollar KC ile Değil !


1.png

İhtiyacınız olan tüm scrolları moradonda bulunan Scroll Seller Npcden Oyun Parası Karşılıgı Alabilirsiniz!

ayrac.png
Yeni Pelerin Sistemi

2.png
Özellikli Pelerin Sistemi Aktiftir. USKO ile Birebir Şekilde Takip Eden Güncellemeler!

------------------------------------------------------
YENİ KANAT SİSTEMLERİ

12.png
---------------------------------------
Yeni Amblem Sistemleri

13.png

ayrac.png
Achieve Sistemi
3.png

Achievement sistemiyle birlikte Karakterinize özellikler kazandıracak başlıkları seçebilirsiniz. Sistemi kullanmak için USKO'da olduğu gibi görevleri yaparsınız! Yaptıgınız Görevler ile Açılan Achieveler Arasından kendi karakterinize göre Title alabilirsiniz. Bonuslar Çalışmaktadır.
ayrac.png

AUTO MINING

9.png
PUS Eşyalar Bölümünde Satılan Bu Eşya Sayesinde PK Atarken,Farm Yaparken Karakteriniz Bir Yandan Otomatik Şekilde Maden Yapacaktır! Üstelik Bankanızı Doldurmak Yerine Kendi Özel NPC'si Üzerinde Birikecektir.


ayrac.png

Draki's Tower

4.png
Luferson/Elmorad Castle'da Bulunan Draki's Tower kulesine giriş yapıp oradan Gem,Fragment,Chest,Exp gibi birçok Hediyeler Kazanılabilecek! Özellikle Solo Oyuncular için Düşünülen Bu Sistem Tam Size Göre! (Süre Sıralamasına Girenler Extra Ödül Alırlar)

ayrac.png

DEVIL Materyalleri !

5.png
Ronark Land Bölgesinin Arka Taraflarında Bulunan (80 Quest) Bölgelerindeki Quest One,Two,Three ve Four isimli Moblar EXP,Bus,Bes,Gem,Fragment,Chest ve DEVIL MATERYALI Kasabilirsiniz. Bu Devil Materyalleri Her Birinden 10 Adet Olduğunda (4 Çeşit) Shozin Üzerinden Kırdırılıp içerisinden Çeşitli Pus Ürünleri, Skill Materyalleri Gibi ürünler Vermektedir


ayrac.png

Under The Castle

7.png
Günün Çeşitli Saatlerinde UTC Etkinliği Aktif Olur. Bu Etkinlik Sayesinde HEPA ITEM MATERYALI Kasabilirsiniz. Isteyenler İleri Slotlarda Mavi Kutu, Powder veya Çeşitli Ürünler Kasabilirler.(UTC ITEMLERI YOKTUR)


ayrac.png

Kışla Savaşları

8.png
Savaşa Katılan Her Clanın Kendine Ait Bir Kışlası Bulunur. Her kule 1 clanın kışlasını Temsil Eder.(Üstlerinde Yazar) PK Etkinliğidir. Hangi Clanın Kışlası 3. Kez Kesilirse O Clan Savaş Haritasından Düşer Elenmiş Olur. Son Kalan 3 Veya 5 Klana Çeşitli Ödüller Sizleri Bekliyor Olacak!


ayrac.png
Knight Royale

11.png
Bu Etkinlikte Herkes 1 Level ve İtemsiz Şekilde Haritada Doğar. Çeşitli MOBlar Keserek Item,Pot,Scroll Gibi Eşyalar Elde Eder. Harita Her Dakika Daralmaktadır. Alan Dışında Kalanlar Zehirli Gaz Bulutu İçerisinde Kalarak Ölürler. Haritada Öldüğünüz Zaman Diskalifiye Olursunuz. Sona Kalan Kişilere Süpriz Ödüller!


ayrac.png

ÖNCEKİ SUNUCUMUZ HAKKINDA DETAYLI REHBER/BILGI VIDEOLARI

[MEDIA=youtube]dTF6z32s39w[/MEDIA]

[MEDIA=youtube]9yibGP8DSKg[/MEDIA]

[MEDIA=youtube]SDcgs40A5XQ[/MEDIA]

[MEDIA=youtube]pXyGut88kf8[/MEDIA]
[/KAYNAK]

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...