Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
dekor

İngiltere Vizesi

Önerilen Mesajlar

İngiltere Vizesi

İngiltere’ye seyahat etmek isteyen herkesin hizmet alabileceği CSS Müşavirlik tüm Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları ingiltere vizesi başvurusu yapmak zorundadır.Diplomatik pasaporta sahip vatandaşlar 180 ile 90 günü geçmeyen İngiltere vize işlemlerinden muaftır.

İngiltere üzerinden farklı ülkelere seyahat yapacak kişiler transit vize başvurusu yaparak aktarmalı seyahat edebilirler. Uzun süreli yani 6 aylık, 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık süreli ingiltere vizesi başvurusunda bulunabilmek için Aile bireylerini ziyaret, tıbbi tedavi, akademik çalışma, bilimsel araştırma, 1. dereceden akrabayı gözetim,* nişanlı/müstakbel eş ziyareti veya sık iş görüşmeleri gibi farklı sebeplerden dolayı İngiltere’ye düzenli seyahat etmeyi gerektiren nedenin belgelerle beyan edilmesi halinde kişiler uzun dönem İngiltere vize başvurusu yapılabilir.

Hepsi ve daha fazla bilgi için CSS Müşavirlik (CSS Müşavirlik Danışmanlık Hizmetleri | İngiltere Vizesi | Ankara Antlaşması Vizesi Başvuruları) i ziyaret edebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...