Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
nullsix

Yunanistan vizesi almak isteyenler için rehber niteliğinde bir site

Önerilen Mesajlar

Yunanistan vizesi almak isteyenler için rehber niteliğinde bir site - Yunanistanvize.net

Yunanistan'ı doya doya gezmeden evvel, vize almanız gerekmektedir. Yunanistan'a turistik vize, ticari vize, aile ziyareti vizesi, öğrenci vizesi gibi farklı farklı vize başvuruları yapabilirsiniz. Tüm bu vize başvuru türleri ile ilgili en detaylı bilgiler, yunanistanvize.net adresinde bulunabilir.

Yazımızın başlığında da belirtmiş olduğumuz gibi, yunanistanvize.net platformu, Yunanistan vizesi almak isteyenler için rehber olacak bir sitedir. Sitedeki bilgilerden yararlananlar, çok daha stressiz ve problemsiz bir vize başvuru süreci geçirecektir.

2019 senesinde Yunanistan için güncel vize ücreti, 80 euro'dur. 80 euro'nun 60 euro'su konsolosluk harcıdır. 20 euro ise, başvuru merkezine gidecek ödeme tutarıdır.

Yunanistan konsolosluğu tarafınca yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine uğrayanlar; yanlarına ikametgah belgesi, 3 adet biyometrik fotoğraf, en az 2 sayfası boş pasaport ve kimlik fotokopilerini almalıdır. Bunun yanında başvuru sırasınca sizlere gerekecek tüm evrak listesi, yunanistanvize.net adresinde paylaşılmıştır.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...