brock2834 2 #1 Oluşturuldu: Mart 5, 2019 Arkadaşlar paket dinlemek istiyorum fakat packet programı acıldığında ko kapanıyor ne yapmam gerekli? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
brock2834 2 #2 Konu Sahibi Mart 15, 2019 tarihinde gönderildi Varmı yardımcı olucak biri arkadaşlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.556 Admin #3 Nisan 26, 2019 tarihinde gönderildi Koruma sistemine yakalanıyor kullandığın program hangi sunucudan dinliyorsan onun koruma sistemine yakalanıyorsun.USKO ise xingcode yakalanıyorsun mesela. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
brock2834 2 #4 Konu Sahibi Mayıs 7, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Koruma sistemine yakalanıyor kullandığın program hangi sunucudan dinliyorsan onun koruma sistemine yakalanıyorsun. USKO ise xingcode yakalanıyorsun mesela. Peki benim şu an ne yapmam lazım? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4fairy 23 #5 Mayıs 8, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Peki benim şu an ne yapmam lazım? Denediğiniz serverin koruma sistemini suspend ederseniz ko.exe kapanmaz yani taramaya yakalanmadan paket dinleyebilirsiniz. Nasıl suspend ederim derseniz ben cry search kullaniyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
brock2834 2 #6 Konu Sahibi Mayıs 9, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Denediğiniz serverin koruma sistemini suspend ederseniz ko.exe kapanmaz yani taramaya yakalanmadan paket dinleyebilirsiniz. Nasıl suspend ederim derseniz ben cry search kullaniyorum Teşekkür ederim kardeşim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş