Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
mobitek00

Yükselen Moda Tunikler

Önerilen Mesajlar

Kadın giyiminde önemli bir yer edinmiş olan tunik modası, geniş yelpazede bulunan renk ve modelleri ile kadınların seçimine sunuluyor. Pantolon ya da etek ile rahatlıkla kombin edilebilen tunikler, gerek özel davetler gerekse günlük şık kombinler için tercih edilmektedir. Tunikler, kombinin diğer parçaları doğru kombini yapıldığında günün yıldızı olmaktadır.

Hem Kış Hem de Yaz Mevsiminde Giyilebilen Tunikler
Mor renklerden bej renklere ve asimetrik kesimlerden kısa kesim gibi oldukça fazla renk ve modelde bulunan tunikler, hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde kombinlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Yaz mevsiminde saten gibi daha ince ve uçuş uçuş modeller tercih edilebilecekken, kış mevsiminde ise boğazlı kalın ya da kısa boğaz triko kumaşlardan yapılmış tunik modellerinden biri seçilebilir. Günlük spor şık kombinlerde tesettürlü kadınlar çoğunlukla birçok çeşitte bulunan kot tunik modellerden birini tercih etmektedirler. Bu sayede hem rahatlığından hem de şıklığından ödün vermemiş olmaktadırlar.

İster yaz ister kış mevsiminde rahatlıkla kombin edilebilen tunik modellerinden dilediğinizi ücretsiz kargo imkanı ile https://www.cloche.com.tr/tunik-modelleri sitesinden sipariş edebilirsiniz.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...