Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
mobitek00

En İyi Yemekli Boğaz Turu

Önerilen Mesajlar

Yemekli boğaz turu tamamen müşteri odaklı sunumlardır. Bir şirket yemeği, bir doğum günü, bir yıl dönümü kutlaması, bir düğün gibi tüm etkinlikler için faydalanılabilir. Bu imkanlar dahilinde kokteyl tipi ya da tamamen yemeğe odaklı seçimler de mümkündür. Yemekli turlar genelde lüks tekneler ya da yatlar da düzenlenir. Bu durum davetli sayısına göre organizasyon şirketi tarafından ayarlanması yapılır.

Yemekli boğaz turu söz konusu olduğunda en az 30 kişiden organizasyonun içeriğine bağlı olarak 600 kişiye kadar bir kapasitede olabilir. Organizasyon sahiplerine fiks bir menü sunulabildiği gibi istenirse talebe göre de menü şekillenebilir. Yemekler uzman aşçılarca profesyonelce hazırlanır. Tekne içerisinde açık ve kapalı alanların mevcut olması konuklar açısından özellikle hava şartlarına istinaden düzenlenir.

Yemekli Boğaz Turu İçin İhtiyaç Listesi Nedir?
Yemekli boğaz turu genel olarak 4 saat gibi bir zaman dilimini kapsar ancak bu süre uzatılabilir. Genelde akşam yemeği söz konusu olduğundan akşam saatleri 19:00 gibi organizasyon başlatılır. İlgili tur Anadolu ve Avrupa yakaları kıyılarını kapsar. Tekne içi ilgili etkinliğe istinaden süslenmesi istenebilir. Dışarıdan orkestra, sanatçı getirilebilir.

Sevdiklerinizi ya da sevdiğinizi İstanbul Boğazında sürpriz bir etkinlikle ağırlamak isteyen herkes için bu turlar eşsiz bir deneyim olacaktır. https://www.beyazmartidavetgemisi.com/bogaz-turlari/ adresinden ayrıntılı bilgileri alabilir, hizmet konusunda da en profesyonelini görüp yaşayabilirsiniz.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...