Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
borx

Karakter açarken " Unknown error " hatası vs..

Önerilen Mesajlar

 

Klasik hata ve bug günlüğünden herkese selamlar . Bugün yine farklı sorunlar ile burdayım 🙂 db de denk gelen sorunlar şu şekilde.





src dosyaları mevcut. hangi hata srcnin neresinden editleniyor müsait bir zamanda yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Yuvarlak içerisine aldığım yerlerdeki isimleri kendim düzenleyebilirmiyim. yani değiştirmek istiyorum. yada komple silelim sorun yok 🙂

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Admin
Alıntı

1- En alttaki yeşil yazılı kısmı client içerisindeki Data klasöründe bulunan NPC_Shout_us tbl sinden bulup editleyebilirsin.
2- Letterden gelen itemdeki yazan gönderici adı vs. kısımlarını database içerisindeki Prosedürler kısmında yer alan send_mail, send_letter tam adını bilmiyorum sizde farklı olabilir. Prosedürü bulup değiştirmeniz yeterli olacaktır. (Ya da bu mektup ile gelen itemler başlangıç itemi ise ve bunu bir tablo aracılığı ile ayarlayıp gönderiyorsanız, o tabloda da yazabilir gönderen adı bilgileri)
3- Sundriesten kaldırılacak olan itemler için öncelikle DB sonrasında da TBL editlemesi yapmalısın. Yani:
Gold Bar için öncelikle DB deki item tablosundan Gold Bar eşyasını bul ve Sellinggroup değerini 0 yap. Sonra Data klasöründe yer alan ItemSell_Table adlı tbl içerisinden başında 255000 (sundries için 255000 tir) yazan satırları bul ve oradan Gold Bar ın item numarasını bularak 0 yaz.
4- Gatelerden ardream kaldırılacak ise, bu konuya göz at: https://www.kodevelopers.com/gerekli-bilgi-paylasimlari/3528-gateye-yeni-zone-ekleme.html
5- Başlangıç level ile ilgili komutlar %99 Create New Char adlı prosedür içerisindedir. Oradan düzenle. %1 ihtimal de USERDATA tablosundaki Level sütununa ait default değerinde olabilir.
6- Exp kolay item zor vs. olayını yazman çok saçma olmuş ama ufak bir açıklama yapayım. Exp için ya level_up tablosundaki istenilen expleri arttıracaksın, ya da yaratıklardan gelen yani K_Monster tablosundaki exp değerlerini düşüreceksin. İtem için de aynı şekilde K_Monster_item tablosundaki oranları güncelleyebilirsin.
7- Bayrak ve banlanma olayını tam anlamadım ama, çok ta gerekli bir şey değil. Kaldır içeriklerden yani sundriesten olsun bitsin.
Diğer Oto gelen pm, reb sistemi, pet sistemi vs. kaynak kodlardan halledilecek şeyler. O konuda bilgim yok.

 


Bu arada böyle insanlara yardım etmeyin.
Başka Server ismi yazıyor yada başka isimler yazıyor bunları nasıl silerim değiştiririm gibi sorular soran insanlar zaten kendini geliştirme amacında değil.
Ayrıca o yazıları değiştirmek istiyorsa yada silmek istiyorsa amacı daha da farklıdır.
Daha o yazıları değiştirmeyi bilmeyen insan diğer sorduğu soruları nasıl düzeltecek değil mi?
Eğer ki öğrenmek istiyor olsaydı öyle bir soru sormazdı ki gelip burada reklamını dahi yapmazdı.
İki gün sonra görürsün o yazılar değişmiş yerine kendi ismini yada Server ismini yazmış dosyaları satıyor olarak ama gel gelelim sattığı dosyalar sorunsuz diye millete söyler ben her tarafını düzelttim diye ahkam keser o yazıları değiştirmeyi bile daha yeni öğrenmiştir.
Konuyu açan arkadaş istediği kadar inkar etsin sonunda geleceği nokta budur.
O yazıları değiştirmeyi soruyorsanız gidin başka yerde sorun reklamını yaptığınız kişiler yardım etsin.

https://www.kodevelopers.com/genel-yardim/7566-v2xxx-userler-oyundan-ciksada-oyunda-gozukuyor.html

Bir örnek daha en ayrıntısına kadar anlatıyorsun açıklıyorsun sorunun şundan kaynaklıdır söyle böyle yapman lazım diyorsun aldığın cevaba bak, "Onu nereden kontrol ediyoruz?" yada soru tam olarak değişiyor.
"Teamviever versem gelip yapar mısın?"
Ne güzel değil mi öğret anlat bir şeyler kapayım yok o kafayı çalıştırmayın sakın bak adam anlatmış ne demek istemiş bir çözeyim yok.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...