StootenGard 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 17, 2018 Editör ile npc sildiğimde veya yeni npc eklediğimde AiServer açılmıyor. Bunun için ne yapmam gerekir bilgisi olan yardımcı olsun lütfen. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 333 #2 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi Merhabalar, yeni bir npc 'yi K_NPC tablosuna eklemeden direkt olarak K_NPCPOS tablosuna eklersen Aiserver açılmayacaktır, çünkü olmayan bir npc yi koordinata yerleştiremezsin, bunun çözümü işe şu şekilde.Not : Benim tavsiyem editör ile npc ekleme/silme işlemi yapma sql server üzerinden çok kısa ufak satır kodlar ile bu işlemi gerçekleştirebilirsin, biraz araştır ve bu sayede kendini geliştirmiş olabilirsin. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 1 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
StootenGard 0 #3 Konu Sahibi Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerhabalar, yeni bir npc 'yi K_NPC tablosuna eklemeden direkt olarak K_NPCPOS tablosuna eklersen Aiserver açılmayacaktır, çünkü olmayan bir npc yi koordinata yerleştiremezsin, bunun çözümü işe şu şekilde. Not : Benim tavsiyem editör ile npc ekleme/silme işlemi yapma sql server üzerinden çok kısa ufak satır kodlar ile bu işlemi gerçekleştirebilirsin, biraz araştır ve bu sayede kendini geliştirmiş olabilirsin. Teşekkürler. Verdiğin kodları takip ederek, SQL tablolarında gerekli değişiklileri yaparak sonuca ulaştım. Bir sorum daha olacak size. Npc menülerine nereden ulaşıp, bu menülerde oynama yapabilirim? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 333 #4 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıTeşekkürler. Verdiğin kodları takip ederek, SQL tablolarında gerekli değişiklileri yaparak sonuca ulaştım. Bir sorum daha olacak size. Npc menülerine nereden ulaşıp, bu menülerde oynama yapabilirim?Sorununu çözmene sevindim, diğer soruna geçecek olursak aşağıda detaylı olarak açıklayayım. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
StootenGard 0 #5 Konu Sahibi Aralık 19, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Sorununu çözmene sevindim, diğer soruna geçecek olursak aşağıda detaylı olarak açıklayayım. .tbl dosyalarımı nasıl açabilirim? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
neveria200 1 #6 Aralık 19, 2018 tarihinde gönderildi teşekkür ederim hocam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 333 #7 Aralık 19, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı.tbl dosyalarımı nasıl açabilirim? Kullandığın filesın kendi tbl editörü vardır onunla açacaksın dostum. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
suatcanipekci 4 #8 Aralık 19, 2018 tarihinde gönderildi bilgilendirmeler için teşekkürler momentum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
monday249 0 #9 Ocak 16, 2019 tarihinde gönderildi deniyelimm Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Volmira 0 #10 Temmuz 24, 2019 tarihinde gönderildi Bende aynı soruyu soracaktım :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xia0yu 0 #11 Temmuz 27, 2019 tarihinde gönderildi Eyvallah Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş