OzkanOzdemir 1.537 Admin #1 Oluşturuldu: Eylül 4, 2017 Kendi dosyalarımda SMD dosya yapısını kaldırdığımda kendi dosya sistemimi yazarım düşüncesiyle CreateFile ve ReadFile fonksiyonunu kullanıyordum. Tek tek uzun uzun yazmak yerine tek bir class oluşturup onun üstünden devam edeyim dedim. C# BinaryReader kütüphanesine benzetmeye çalıştım. İlk önce fonksiyon fonksiyon değişken türlerini belirlerken daha sonra ByteBuffer classı gibi yapayım daha kullanışlı olur düşüncesine girdim.Bunun üstünden gidip BinaryWriter bölümünü de yazabilirsiniz.Belki boş olduğum bir zaman BinaryWriter bölümünü de paylaşırım.Kullanışından bir örnek vereyim;BinaryReader reader("C:\\Windows\\KODevelopers\\File.Extension");if (!reader.Exists() || !reader.hasData()) return false;std::string strTest;reader >> strTest;uint32 pID;uint8 pStatus;uint16 pBelong;reader >> pID >> pStatus >> pBelong;float PosX = reader.read(); Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 1 3 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 127 #2 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 162 #3 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler özkan abi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #4 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #5 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi teşekkür ederim :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #6 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi Tesekkurler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
koray10 6 #7 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 440 #8 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim özkan abi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #9 Eylül 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Knight 0 #10 Kasım 3, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler emeğine sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORAN 1 #11 Mayıs 6, 2018 tarihinde gönderildi Eline emeğine sağlık.:) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sercanblk 0 #12 Haziran 5, 2018 tarihinde gönderildi eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrbati11 0 #13 Haziran 9, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eqwa11 1 #14 Haziran 10, 2018 tarihinde gönderildi teşekurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cemsargin1 2 #15 Aralık 26, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hakancoskun 20 #16 Ocak 3, 2019 tarihinde gönderildi Merak ettim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
twisted 1 #17 Ocak 10, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
john7 0 #18 Ocak 10, 2019 tarihinde gönderildi tytyty Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Irresistible 33 #19 Ocak 13, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
LikeThat 0 #20 Şubat 15, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mykomicrec 2 #21 Şubat 16, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Artemis 0 #22 Ocak 9, 2021 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mountain 49 #23 Nisan 14, 2021 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş