Tanıtımcı 14 #1 Oluşturuldu: Haziran 21, 2018 [KAYNAK="hasan2120, post: 18927321, member: 409745"]Server.ini Bilgileri[Server]Count=1IP0=PKTURK.NET[Version]Files=1299[IncludeExe]Last=1299YENİ UTC ARMOR İTEMLERİ OYUNCULARIMIZA YENILIKLER SUNUYORUZ..ESKİ SERVERLARIMIZDAN FOTOGRAFLAR*Krallıklar haftadabir seçilir.1 haftanın sonunda kutusuz sıralamada en yüksek np ye sahip olan oyuncu 1 hafta boyunca kral olur*Ucretsiz 11 çeşit tak çıkar kanat +250 hp veren* Güvenlik Sistemi Soacs Güncel Sürümdür.* DESTEK ITEM SATIŞI YOKTUR!* 72 Level 237 Stat 122 skill point +8 Chitin +3 takı full item başlarsınız* Okcu kapalı* Bp Pri aktif*WARRIOR 255 STR ROGUE 255 DEX VERMEDEN İTEM TAKAMAZ* Mage 62 hp sc silme acıktır* TBL&HILE %99 Engellenmiştir. HDD Ban vardır* Tüm Joblar %100 eşittir.* Tüm işletim sistemlerine giriş imkanı* Border defance war* Juraid mountain* Deatmatch* Lunar war* Chaos stone* Np ver item al* Bowlda durduğunuz her 60 saniyede bir hediyeler kazanabilirsiniz.Drop listesiUniq item grubuSilahlar ve kalkanlar +8Takılar +3DEGERLİ OYUN SEVERLER BEN CANER ERKİN VE ARKADASIM HASAN DEMIREL SAYGILARIMIZI SUNARIZ TANITIM KONUMUZUN SONUNA GELMIS BULUNMAKTAYIZ BİZE VAKTİNİZİ AYIRIP 2 3 DAKKADA OLSA KONUMUZU INCELEDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ PKTURK.NET İYİ OYUNLAR DİLER[/KAYNAK] Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş