Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
rutkayz11

En zevkli versiyon hangisiydi?

Önerilen Mesajlar

Benim bu zamana kadar oynayıp en çok zevk aldığım versiyon v15xx idi ve olur da ileride geliştirmeye başlarsam(başlama planlarım var) kesinlikle v15xx üzerine olurdu...
Çünkü item karmaşıklığı yoktu grafikler ne çok iyi ne çok kötü idi.Oyun karışık değildi odak pk idi...
İlkellik yoktu ama modernlikte yoktu her şey ortasında bir yerdeydi daha da başka zevk alamadım... 🙂

Siz ne düşünüyorsunuz en zevkli versiyon hangisiydi?

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

15XX Dönemi gerçekten Knight Online'nın en iyi zamanıydı eğer Knight Online o popüler dönemini kaybetmiş olmasaydı hala dünyanın en iyi oyunu olabilirdi ama çok değiştirdiler oyunu bozdular herşey kolay oldu hatırlıyorum cz'de +8 itemlerimle adam tekliyordum öyle bir versiondu.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Çok net 15xx zamanıydı.
1299'a göre oynanış açısından müthiş bir kolaylık vardı, en basiti üstünüzdeki itemi bankaya atarken ya da npc'ye satarken sağ tuşa basmak yeterliydi.
Grafik anlamında üst versionları hala beğenmiyorum -belki bir tek ben böyle düşünüyorumdur.- ama bilhassa 21xx karakterlerin paper kıyafetleri vb. bana çok itici geliyor.

Sırf oyun olarak değil de hikaye açısından bakarsak oyuniçi bir sosyal düzen vardı.
Birkaç clan dışında oyunda yardımlaşma tamamen spontane gelişiyordu.
Exp kasmak için 250 tane ash knight kesip 4m exp alıyordu yahu emeğe bakın.
E 250 ash knight kesmek her yiğidin harcı olmadığı için mecburen towndan adam toplayıp party kuruyorduk, şanslı olana o an canı sıkılan bir yüksek level adam tardımcı oluyordu. Derken biz o kurduğumuz party ile +60 levele kasmak için belki 1 ay harcıyorduk. Apost slotunda sıra mı beklemiyorduk, anahtar görevini bitirebilmek için forumlarda rehber mi aramıyorduk.

Krowaz itemi diye bir şey yoktu. Krowazı geçin unique item bulan petrol bulan Zeki Alasya dansı yapıyordu. Oyunun salt çoğunluğu ezik itemlerle oynadığı için kendini kıymetli hissetmek için +8 destroyer, +7 blade axe, +8 wizard staff, +8 cleaver yetiyordu. Bugün herif +2 iron set yapmış, +3 almak için maaş gününü bekliyor.
Ailesinin rızkından kesip Raptor +9 alan adam gördü bu gözler. Şaka değil.

Her şey bir yana en önemli şuydu; Oyunu tam manasıyla bilmiyorduk.
Bilmediğimiz, kavrayamadığımız şeyleri yeni öğrenmenin ve başarıya ulaşmanın hazzıyla zevkten ölüyorduk. İlk defa uzun pelerinli clana girdiğimde "Aga bi 20k np bağışla" diye resmen haraç ödemiştim adamlara ama değerdi be. Aynı adamlar 1 haftada adreamde geri kastılar bana o np'yi. Bu arada solo killde 32 np geliyordu, 8 kişi party ile 8 np geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. 8 np 8 np 20k kasmak da boru değil yani 😄

Velhasıl-ı kelam biz en iyi olmayı değil, yeni maceraları öğrenmeyi, oyun içinde insanlarla aynı amaç uğuruna vakit harcamayı sevdik.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Pvp anlamında en çok şahsen zevk aldığım dönem 2007 de 1098 - 1102 versionlar. Evet bu mesajı okuyan arkadaşlar “ aşırı buglu her türlü hile mevcut” diyebilir :) haklısınız da ama en çok hoşuma giden olay da hem karus için hem emc için ayrı ayrı NPC ler bulunuyordu örneğin Charon :) tabi çok sürmedi o devir , 1299 piyasaya düştü belki tam çocukluk çağına denk geldiği için olabilir ama dediğim gibi en keyif verici zamanlardı benim için :) ( Ara sıra sıkılınca V1098 Local kurup özlem gideriyorum :P )

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...