Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
knightascension

Orjinal 30 ve 50 görevleri için yardım

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Soacs kullanıyorum ve 30 ile 50 görevlerini eskiden olduğu gibi orjinal bir şekilde çalıştırmak istiyorum. Birçok evt değiştirdim fakat Captain Fargo/Falkwine NPC'leri açılmıyor görevi alamıyorum. TBL'den dolayı bir problem yok orjinal 1309 myko client kullanıyorum.

Bu sorunu nasıl giderebilirim. Eskisi gibi sorunsuz, hilesiz olarak çalışmasını istiyorum.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

captain fargonun npcidsini bul k_npcposta bu npc idsini arat çıkan satırdaki trap numberı kontrol et. (event_trigger tablosuyla bağlantılı çalışıyorlar bildiğin gibi) o trap numberın event_trigger tablosunda karşığı olan uzun sayıyı (hatırladığım kadarıyla böyleydi bağlantısı) npc hangi zonedeyse o evtde arat orada bulursan npcnin quest talk tbldeki satırını ara tblden kontrol et o da varsa sorun sende değil

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

bu şekilde olay çok havada kalmış. NPC açılmıyorsa birden fazla farklı neden olabilir.
1. Evt kodlamasındaki bir hatadan dolayı açılmayabilir.
2. NPC için tetikleyici id hatalı veya evt içerisinde hiç ekli olmayabilir.
3. Quest talk tbl sinde NPC açılışında gelecek açıklama bölümü için evt de belirtilen id , tbl de yer almıyor ise NPC yine açılmayacaktır.

tam sorun çözümü olabilmesi için ilgili NPC evt bölümünü ve Quest talk evt deki ilgili konuşma bölümlerini kontrol edin. Ya da buraya atın bilgisi olanlar yardımcı olacaktır.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
@ MOMENTUM hocam çok teşekkür ederim. Yalnız attığınız evt dosyalarında 2.evt hatalı, o yüzden EMC'deki falkwine açılmıyor. Bu sorunuda @ CHROME arkadaşımızın verdiği bilgilerle düzelttim ve şuan Cargo'da Falkwine'de sorunsuz çalışıyor.

Verdiğiniz bilgiler için herkese çok teşekkür ediyorum :)

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...