Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
hakancoskun

Xigenon Panel

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4-5 sene önce v19xx için dizayn edilmiştir, Herhangi bir sorun yasanmaması için sadece Register ve login olma açıktır.

Sadece Login & Register özelliğini kullanın.
Php dosyalarında truncate, delete, update komutları kullanılmıstır, onları temizleyip öyle kullanın. Sadece görselini paylasıyorum sizlerle, php'yi geliştirmek sizin elinizde.



Ufak bi resim :

xJMdBn.png

Link :

Gizli İçerik

    Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

İlla içeriği görebilmek için 10 mesaj yazmak zorundayız ya. Benım dısında kiler sadece tşk yazmış. Bi siteminizi söylesenize. Neden 10 mesaj? İlkkez bir forumda böyle saçma bir durumla karşılaşıyorum 😞

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

İlla içeriği görebilmek için 10 mesaj yazmak zorundayız ya. Benım dısında kiler sadece tşk yazmış. Bi siteminizi söylesenize. Neden 10 mesaj? İlkkez bir forumda böyle saçma bir durumla karşılaşıyorum :(



Merhaba;

Burada sizlerden istenen 10 (on) mesaj sınırı diğer forumların yorum ve beğenme zorunluluğunun yanında çok sembolik bir istemdir. Bizlerin zoraki beğeni ve yorum gibi bir beklentisi yoktur. Burada paylaşılan her içerik belli bir emeği temsil etmektedir. Bu emekler karşısında küçük, küçücük kısıtlamaların olması oldukça makuldür.

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
Queen

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...