BORNTOKILL 140 #1 Oluşturuldu: Mart 6, 2018 Herkese Merhaba Arkadaşlar 1298 Noticedeki Premium yazısını değiştirmek istiyorum mesela Gold Premium yazarken onu War premium yada Exp premium yazmak istiyorum PREMIUM_SERVICE Kısmından strType değiştirerek sorunsuz şekilde oluyor ama ben gold premium npc kırınca gold premium değilde Exp yada War Premium yazsın istiyorum Evt dosyalarından (E LOG_COUPON_ITEM 2 5) sütununu değiştirdim ama bu seferde premium kırıyorum hediyelerini veriyor ama Premium yüklenmiyor.. https://i.hizliresim.com/qGQ895.jpg Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.537 Admin #2 Mart 6, 2018 tarihinde gönderildi Text_us.tbl içerisinde ara o yazıyı ona göre değiştir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 140 #3 Konu Sahibi Mart 6, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıText_us.tbl içerisinde ara o yazıyı ona göre değiştir. HOCAM YAZAN YOK DİYE FORUMDAN ÇIKTIM KENDİM ÇÖZDÜM SİZ YAZMIŞSINIZ TEŞEKKÜRLER YİNEDE BENDE ANLATICI 1 2 SS ATAYIM SONRA ÇÖZÜLEN KONULARA TAŞIYALIM BİR ZAHMET :) NOT:SIRASINA DİKKAT EDİN 1 2 3 GİBİ gold pre type /3 exp pre type /4 war pre type /5 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş