Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Tanıtımcı

StorBİLİŞİM HIRSIZDIR ! DOLANDIRICIDIR !!!!

Önerilen Mesajlar

[KAYNAK="ares2011, post: 18759276, member: 407362"]213.238.172.141 İp Numarası Bana Aitti Stor Bilişimden 2 Aylığına Sunucu Aldık. 1.5 Ay Server Açılış Hazırlığı Yaptık. Tam Açılış Yapıcağımız Gün Serverimiz 20:00'da Açılcağı Zaman 19:50 ' de sunucuyu bizden habersiz kapatıp sunucuyu başka ip 'e taşıdı. serverimize gelen yoğun istekten ötürü yoğun user gireceğini anlayınca sunucuya resmen çökmeye kalktı. sonra biz 2 gün sonra bundan sunucuyu anca zar zor geri alabildik tabi 2 güne user falan kalmadı. sonrasında bize sattığı paket sözde VİP Paketti serverde 30 user olunca lagdan server'a kimse giremiyordu. HIRSIZ Serverimize Yoğun Client İndirme Vs Olunca Açılış Öncesi Resmen Serverimize Çöktü KARAKTERSİZ STOR BİLİŞİM.
Daha Sonrasında Bu Karaktersiz Hırsız Stor Bilişimin İbrahim Denen Dolandırcı Sahibi Sunucumuzun Günü Bitmeden Bitime 1 Hafta Kala Sunucumuzu Kapattı Ve Skypeden Telefonlardan Hiçbiryerden Bize Cevap Vermedi. Bildiğiniz DOLANDIRICI HIRSIZ KARAKTERSİZ KÖPEK Bu StorBilişim.
Benim Dilim Yandı Başkasının Canı Yanmasın Diye Bilgilendirme Amaçlı Açılmıştır Konu.
Elimde Bu Gavat Stor Bilişimin Sunucusunu Kullanan Kişiler Hala Var Hepsiyle Tektek Facebook Sayfasından İletişime Geçilip Bilgilendirme Yapılacaktır.
Hırsız Stor Bilişimin Sunucusunu Kullanan Diğer Kişiler Dikkat Edin. Ve bu Şerefsizden Bir An Önce Sunucularınızı Çekin.
bBr71V.png[/KAYNAK]

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...