Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
muratbgtrhn

Gateye Ardream Ekleme

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba versiyonu 2083 olan server files kurulumu yaptım. Sourceler elimde yok. Şimdi database içerisinde ardream mevcut bundan eminim. Gate tıkladığımda ise karşıma çıkan ronark land. Ben ardream server kurmak istediğim için ardream çıksın istiyorum. Warp Gate Editör ile de her şeyi denedim fakat olmuyor. Ardream bir türlü gatede gözükmüyor. Ronark Land'a ait bilgileri warp gate editör üzerinden ardream a ait bilgilerle editleyince Ronark Land kayboluyor fakat ardream yine gelmiyor. Yine warp gate editör den gatesini değiştireceğim mapi seçerken mesela elmo2004.smd yi seçtiğimde ardream, ronark land ve ronark land base sanki o gatede varmış gibi doğru bilgilerle karşıma çıkıyor. Ama oyunda dediğim gibi sadece ronark land gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Öncelikle data klasörünün içerisinde dediğiniz gibi warp_list.tbl adında bir dosya göremedim. Fakat warpinfo.tbl adında bir dosya görebildim.
bkz : https://resmim.net/f/rOXcuk.png
warp_list.tbl yi açtığımda karşıma çıkan değerler ise şunlardı :
https://resmim.net/f/piBNlD.png
Son olarak warp gate editörde gatesini değiştirmek istediğim mapi açarak karşıma çıkanlar ve bilgileri
https://resmim.net/f/iInA35.png

Warpinfo.tbl deki değerler ile malesef warp gate editör deki bölümleri dolduramıyorum. Bilgiler yetersiz kalkıyor.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Alıntı


Arkadaş çok iyi anlatmış. Gerekli olan her şeyi denedim her kombinasyonu yaptım. Sonuç olarak sorunun warp gate editör ile alakalı olmadığı anladım. Teşekkür ederim.

Alıntı
Database içerisinde WARP ile ilgili herhangi bir tablo var mı?


Öncelikle warp info adında bir tablo var ve içeriği şu şekilde
Warp info 1 :
https://resmim.net/f/Y36qgC.png
Warp İnfo 2 :
https://resmim.net/f/uMyDYA.png
Warp İnfo 3 :
https://resmim.net/f/Tvanij.png
Warp İnfo Son :
https://resmim.net/f/5YRa3l.png

Warp info ile alakalı ilginç olan sadece ronark land a ait bilgilerin yer alması fakat ardream a ait hiçbir veri olmaması.

Bir de zone info adında bir tablo var

Zone info 1 :
https://resmim.net/f/O3fNVB.png
Zone info son :
https://resmim.net/f/boHwag.png

Burada ardream a ait veriler de var fakat ronark land ile ardream arasındaki farklardan birisi type bölümü ronark land 2 iken ardream 0 önemli mi bilmiyorum tabi.
Bunun yanınında Ronark land base ve ardream zone info son da gözüküyor ve freezone_a.smd olarak geçiyor 2 side. Bu da ilgimi çekti. Normalde basenin freezone_b.smd olarak geçmesi gerekiyor diye anımsıyorum. Teşekkürler.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Alıntı
hocam warpinfo.tbl dosyasını açıp içerisindeki 126 ile başlayan satırı bulup görüntüsünü buraya atabilir misiniz.


https://resmim.net/f/ZTsbaw.png buyur hocam. Bu arada eklemeyi unuttuğum bir şey olduğunu fark ettim 2 tane map dosyası var filesların içerisinde. Map dosyasının içerisinde bir map dosyası daha var. Ama her ikisine de her şeyi uygulamama rağmen yine değişen olmadı.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar
@ muratbgtrhn sorun çözüldü mü bilmiyorumda yanlış hatırlamıyorsam böyle bir sorun yaşamıştım bende.. src de cz açıkken ardreamın kapatılmasını söyleyen bir yer olması lazım elinde src olmadığı için sadece fileslarla yapabilceğin tek şey zone numaralarını değiştirip tbl deki isimleri düzeneyip o şeklde ardream açabilirsin gibi geliyor. Minimap ve "M" bastığında açılan mapler ronark land' a ait olacak ve zoneye giriş yaptıgında zone ismi yazan yer de ronark land olarak kalıcak ama.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...