asiladam 1 #51 Şubat 15, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YowZa 32 #52 Mart 19, 2019 tarihinde gönderildi Sourcede __cpuid tanımlayıcısı ve bir kaç kod daha hata verdiği için derlenmiyordu hallettim. Derleyemeyenler bana ulaşsın yardımcı olurum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YowZa 32 #53 Mart 22, 2019 tarihinde gönderildi Source ile ilgili son bilgiler : çok sorunlu bir source. Yüzlerce problem çözüp database ile uyumlu hale getirdim fakat şimdi de soket patlıyor.login server zaten "unable to listen the version list" diyordu şimdi de Game server 2-3 dakika sonra kapanıyor. Yani çooook fazla zamanınız varsa alın debug edin uğraşın ama genel olarak değmez. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Soylemez 2 #54 Mayıs 2, 2019 tarihinde gönderildi Teşekküler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
orkan 3 #55 Ağustos 2, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
onlineumut 27 #56 Eylül 18, 2019 tarihinde gönderildi eyvallah dostumm Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Champion 5 #57 Ağustos 19, 2022 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
porkan 0 #58 Mart 15, 2023 tarihinde gönderildi saol Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
simsekcafe 0 #59 Ağustos 3, 2024 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ubirajara 1 #60 Ağustos 8, 2024 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EdirneTR 1 #61 Ocak 22 tarihinde gönderildi +++++++++ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş