OzkanOzdemir 1.537 Admin #1 Oluşturuldu: Temmuz 12, 2017 Dosyaları istediğiniz versiona uyarlayabilirsiniz. Lisans sistemi dosyalardan kaldırılmıştır. Dosyaları kendiniz build etmeniz açısından executable dosya verilmemiştir sadece kaynak kodları mevcuttur. İçerisine gerekli Quest ve MAP dosyaları eklenmiştir. Visual Studio 2012 Ultimate olarak ayarlanmıştır.Not : Twostars'ın paylaşımı bıraktığından sonraki halidir üstünde abidik gubidik fonksiyon veya kodlamalar mevcut değildir. En sade halidir ben bile bu dosyaların üzerinden devam etmiştim şuan ki versiona adım adım bunlarla gelmiştim. Ayrıca 1298, 1453, 1534 dosyalarını da bunlar üstünden düzenleyip paylaşacağız. [1975] KnightOnLine.exe (Unpack & ByPass) adresinden uyumlu KnightOnLine.exe indirebilirsiniz.[1975] Sorunsuz Database + Quest + MAP adresinden uyumlu database dosyasını indirebilirsiniz. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 3 26 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zudokuxd10 3 #2 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi bug list=? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
grelbigel 1 #3 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KOMaster 94 #4 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kopukum21 8 #5 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #6 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Janek 21 #7 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıDosyaları istediğiniz versiona uyarlayabilirsiniz. Lisans sistemi dosyalardan kaldırılmıştır. Dosyaları kendiniz build etmeniz açısından executable dosya verilmemiştir sadece kaynak kodları mevcuttur. İçerisine gerekli Quest ve MAP dosyaları eklenmiştir. Visual Studio 2012 Ultimate olarak ayarlanmıştır. Not : Twostars'ın paylaşımı bıraktığından sonraki halidir üstünde abidik gubidik fonksiyon veya kodlamalar mevcut değildir. En sade halidir ben bile bu dosyaların üzerinden devam etmiştim şuan ki versiona adım adım bunlarla gelmiştim. Ayrıca 1298, 1453, 1534 dosyalarını da bunlar üstünden düzenleyip paylaşacağız. Can you translate this topic for English, thanks :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asilkan 4 #8 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #9 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tancan78 17 #10 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Dawn 40 Admin #11 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıCan you translate this topic for English, thanks :) -It's twostars project v1975 (plain), -need Visual Studio 2012 for compile, -included Quest and Map files, -deleted license function Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 440 #12 Temmuz 13, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim merak ettim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 162 #13 Temmuz 13, 2017 tarihinde gönderildi En temizi bu olucak.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tancan78 17 #14 Temmuz 13, 2017 tarihinde gönderildi linkler yenilendilermi acaba hata vardı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByMmT 1 #15 Temmuz 14, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıCan you translate this topic for English, thanks :) google translate :F:F:F Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #16 Temmuz 14, 2017 tarihinde gönderildi Tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Janek 21 #17 Temmuz 15, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı -It's twostars project v1975 (plain), -need Visual Studio 2012 for compile, -included Quest and Map files, -deleted license function Thanks man, Ozkan help me too 🙂 Great support. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
erdal000 1 #18 Temmuz 15, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurlerr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ValarMarghulis 1 #19 Temmuz 16, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tancan78 17 #20 Temmuz 19, 2017 tarihinde gönderildi :D ValarMarghulis fazla game of tron izlemissin :D herhalde ID ni sevdim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #21 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #22 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fantom1001 2 #23 Temmuz 28, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #24 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi Tesekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Splash 1 #25 Temmuz 30, 2017 tarihinde gönderildi yani akumanın eli deymeden öncee Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş