Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
espandot

Acilen yardım gerekiyor arkadaşlar :(

Önerilen Mesajlar

öncelikle sayın moderatör lütfen konumu silmeyinizki yardım alabileyim, bir önceki konumuda silmişsiniz :(

19xx bir clientin görüntülerini 1299a cevirmeye çalışıyorum arkadaşlar ancak bir yerde takıldım, UİF uzantılı 19xx dosyalarında gerek chat pencerisi gerek hp bar olsun oyuna dair herşey 1299daki gibi gözüküyor biraz karışık oldu ancak resimleri atıcam şimdi anlasılacak :D Ben bu chat olsun hp bar olsun nasıl 1299a cevırıcem arkadaslar uiflerdede böyle gözükürken?


Oyun ıcınde goruntuler bu sekılde;
https://imageshack.us/i/pmYsAaOCj

Ancak UİF ile dosyaları açtıgımda görüntüler benım cevırmek ıstedıgım tarz olan myko tarzı gozukuyor, nerede yanlıs yapıyorum? Actıgım dosyalar 19xx clınetı ıcındekı UI hdr'dir.

https://imageshack.us/i/pnc5ogSTj

Acaba FX'de falanmı bu chat dosyası olsun ınventory olsun karakter olsun neyı nerde yanlıs yapıyorum anlamadım :(

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Merhaba @ espandot

Sorunuzun çözümünü daha önce bu linkte açıklamıştım. Forumdaki konuları inceledikten sonra konu açarsan, arkadaşlar yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu linki : https://www.kodevelopers.com/genel-yardim/1134-19xx-client-to-1299-client.html#post10967

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

tam olarak anlayamadım orayı işte UI_US klasoru yok zaten 19xx clıentte hdr unpack yapıyoruz dxtleride kontrol ettim onlardada örnegın chat bölümü 1299daki gibi resimleri ancak oyun içerisinde yine 19xx sürümdeki gibi hani gerçekten anlayamadım olayı :(
-- mesaja ek olarak --
SORUNU TAM OLARAK SIMDI BULDUM ARKADAŞLAR EVET SORUN ŞURADA BASLIYOR '' mesela 1299 hp bar gözüküyor UİF'de, Hangi dxt kullandıgıda aşagıda yazıyor, ancak UI klasörü içinde verdiği isimde bir DXT uzantısı yok bu sebeple bunları kullanmıyor. Şimdi burada esas mesele şu ; o zaman oyun içerisinde kullandıgı chat görüntüsü hp bar görüntüsünü oyun hangi uif'den alıyor, çünkü tüm uifler 1299 şeklinde gözküyor.
2. soruda DXT uzantısı gözükmeyen bir UİF dosyası nasıl oluyorda UIF editörde resimi gösterebiliyor. Kafamda deli sorular sevgılı dostlar :D

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

dediğiniz RE ile başlayan DXT leri açamıyorum maalesef ya hata veriyor version hatası yada kapat hatası alıyorum. ka_chat ve el_chat uiflere baktım ben daha sonra dxtlerini buldum ancak 1299 sürümü dxt görünümleride, RE ile başlayanlarımı duzeltıcez chat için mesela? birde elinizde saglam UİF varsa paylasabılırmısınız bendeki sorunlu galiba win8.1 64 bit kullanıyorum ve birde UİF acarken netframework hatası veriyor devam et deyıp gecıyorum belkı bu yuzdende acamıyor olabılırım bazı UIFleri.

Birde bana verılen fıleslerın ıcındekı exe ile oyuna gırınce giriş ekranı değişiyor sadece data/uls_us.tbl ve data/npc menu_us.tbl değiştiriyorum. Demek ıstedıgım exeler nasıl istediği UİFleri kullanıyor. Ulan ne zor işmiş dükkanı kapatıp bıraksammı bu işleri :D
-- mesaja ek olarak --
hemen duzelteyım UIF acarken degıl HDR unpack acarken netframeworkte bır hata oldugunu gosterıyor
-- mesaja ek olarak --
http://imageshack.com/a/img924/3603/Zu98wm.jpg

re_chatting adlı uif uzantasını açarken böyle bir hata alıyorum UIF de onunda resmını atayım
-- mesaja ek olarak --
unsupported version yazıyor hatada tam okunmamış

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...