Hsnayd55 68 #1 Oluşturuldu: Kasım 5, 2017 LİNK : Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. RAR PASS : Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. ALINTIDIR 5 15 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 922 #2 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi @ Hsnayd55;Konu ilgili bölüme taşındı. Dosya yüklerken lütfen mediafire gibi daha uzun ömürlü hizmet veren yerler seçin. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 440 #3 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi ahh ne diyeyim.. :vLen ben bunu yapmışdım kimden aldın çaldı yani bravooo virüs sokan senmiydi ??https://i.hizliresim.com/Bya3zp.jpg Buda ne zaman yaptığı hatırlamıyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Hsnayd55 68 #4 Konu Sahibi Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıahh ne diyeyim.. :v Len ben bunu yapmışdım kimden aldın çaldı yani bravooo virüs sokan senmiydi ?? https://i.hizliresim.com/Bya3zp.jpg Buda ne zaman yaptığı hatırlamıyorum Emrecim alıntı oldugunu yazdım sana ait tir veya başka birine aittir pek bi bilgim yok fakat daha önce paylaşılmış bende foruma sundum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 440 #5 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıEmrecim alıntı oldugunu yazdım sana ait tir veya başka birine aittir pek bi bilgim yok fakat daha önce paylaşılmış bende foruma sundumKimm paylaşdı bana sorar mısın. Projeleri ben yaptım sanki..Ss eklemiştim orda görürsün Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #6 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıKimm paylaşdı bana sorar mısın. Projeleri ben yaptım sanki.. Ss eklemiştim orda görürsün Polemik yaratmaya gerek yok Emre :) Arkadaş alıntı olduğunu belirtmiş zaten. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YolGezer 0 #7 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
slmblk51 8 #8 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürlerrr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Asnerkol 0 #9 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #10 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi bununla servere istediğimiz kadar bot sokabiliyomuyuz?? 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 141 #11 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi bir bakalım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 440 #12 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #13 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 440 #14 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıbununla servere istediğimiz kadar bot sokabiliyomuyuz?? Hayır taşında giremez localda server ile kurulumu onda girebilir :p Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #15 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi bakalım neymiş. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
prezo111 1 #16 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi paylaşım için teşekkürler inceleyecegim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #17 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #18 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi Tesekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheMariaPuder 39 #19 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #20 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıHayır taşında giremez localda server ile kurulumu onda girebilir :p kardeşim inan ne demek istediğini anlamadım yinede cvp için sağol 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ShamarDF 2 #21 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi denendi yanlız paket gönderiyor oyuna girdirmiyor sebebi ne olabilir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
burhanx47 1 #22 Kasım 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
spykids 6 #23 Kasım 6, 2017 tarihinde gönderildi çok teşşekürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #24 Kasım 6, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kopukum21 8 #25 Kasım 6, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş