Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
nullsix

Ekiphost.com ile VDS Satın Al

Önerilen Mesajlar

 

Site İsmi : Ekiphost.com

Site Konusu : Ekiphost.com ile VDS Satın Al

Domain Kayıt Zamanı : Aralık 2019

Tanıtım ve Açıklamalar : Her bütçeye uygun vds seçeneği, ekiphost.com içerisinde ziyaretçileri beklemektedir. Buradan dilediğiniz miktarda ram, disk alanı ve işlemci gücüne sahip vds almanız mümkündür.

Site içerisinde kendine yer bulan vds paketleri, gerek ekonomik olması ile, gerekse de yüksek performansıyla büyük beğeni toplamaktadır. VDS Satın Al linkine tıkladığınız anda, ihtiyacınız olan vds'yi tek tuşla sipariş etme şansı elde edebileceksiniz.

VDS çözümünde, kaynaklar tamamen size özel olarak ayrılır. Sanal sunucunuzun kaynaklarına kimse müdahale edemez. İhtiyaç duyduğunuz ram ve işlemci gücünde bir vds seçtikten sonra, bu vds üzerinde dilediğiniz miktarda internet adresi kurabilirsiniz.

VDS Kirala linki içerisinde de belirtildiği gibi, EkipHost Vds'leri Türkiye lokasyonlu, DDoS korumalı, yönetim panelli ve gigabit bağlantıya sahiptir.

Trafiği yüksek bir internet siteniz varsa ya da çok sayıda site kurmayı planlıyorsanız, siz de buradan ekonomik fiyatlarla vds kiralayın. Herkese keyifli alışverişler dileriz.

E-mail: [email protected]

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...