Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
forumcuadam

Meme Küçültme veya Büyütme Estetiğine Karar Vermeden Önce 

Önerilen Mesajlar

 

 

Göğüs bir kadın için hem annelik hem de dişilik göstergesi bir organ olduğu için güzel görünme bayanlar için çok önemli olmaktadır. Göğüsleri çok büyük ya da olması gerekenden çok küçük olan bir bayan bu durum yüzünden ciddi olarak sıkıntı yaşamaktadır. Büyük göğüslü kadınlarda kıyafet bulamama, sırt ağrısı gibi sorunlar olur iken, küçük göğüslü kadınlarda da kıyafetin iyi durmama sı kendini kadın gibi hissetmeme gibi psikolojik sorunlar olmaktadır.

Günümüzde bu iki sorunda çok kısa bir süre zarfında yapılabilmektedir. Meme büyütme operasyonları bayanların çok sık başvurdukları bir operasyon halini almış bulunmaktadır. Bunun için ilk başta bayanlar iyi bir doktor ve iyi bir hastane bulmalı ve kendini operasyona hazır hissetmelidir. Operasyon sorası için de bir süre işinden izin almalı ve bu süreyi dinlenerek geçirmelidir. Meme büyütme ameliyatları silikon ile yapıldığı gibi kişinin kendi vücudunda ki yağ dokusunun alınarak memeye nakledilmesi ile de yapılmaktadır. Silikon takılması çok daha yaygın bir işlemdir. Bu işlemde hekim kendi tercihine göre göğüs altı ya da meme ucundan girmektedir. İlerleyen tıp ile bu işlem yapılsa bile süt kanallarına bir zarar verilmemekte bayanlar bu işlemler sonrasında çocuk bile emzirebilmekteler dır. Birçok özle hastanede bile yapılan bu operasyonlar sonrasında hekim hastaya ağrı kesici ve antibiyotik tedavisi başlamakta ve bir takım önerilerde bulunmaktadır. İlk günlerde olabilecek şişlikler ve morluklar önemsenmemeli ve bunlar kendiliğinden geçmektedir.

Meme küçültme operasyonlarında ise nerede bir yaygınlık var ise hekim o bölgeden fazla yağı alarak göğsü normal bir şekle getirmekte hem küçültüp hem de yaygın görüntüsünü ortadan kaldırmaktadır. Bu işlemler olduktan sonra 15 gün hasta dinlenmeli ve özel sutyenler kullanmalıdır. Göğüs üstüne yatmamalı ve o bölgeye bir darbe almamalıdır.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...