Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
PENTAGRAM

PENTAGRAM TBL Editör v1.3 [USKO-STKO Güncel, 1098-22xx tüm sürümler]

Önerilen Mesajlar

Ellerine sağlık mustafa abi , KO Piyasasının en ayrıntılı editörü olmuş , ödül gibi bir düşünce için ayrı bir teşekkürlerimi sunuyorum , KODevelopers bir ailedir ;))

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Teşekkürler @ PENTAGRAM, Türk-PVP'sini geliştirmek adına yapılan güzel ve tabiri caizse beleş çalışmalardan birisi kullanıcılar için :)
Eline,emeğine sağlık.

İstekler ;
*CTRL + W -> Sayfa kapatma.
*Column Name'leri xml'e almak.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Kullanım aşamasında karşılaştığım sorunları burada listeleyeceğim.

1. Herhangi bir sütunu grupladım. O gruba ait 5 satır var diyelim. Hangi satırı seçersem seçeyim "Satır Sil" dediğimde silinecek onaylıyor musunuz? mesajına "Evet" dememe rağmen herhangi bir satır silmiyor. Ve seçtiğim satırları seçilmemiş gibi gösteriyor. Hatayı ayrıca aşağıdaki resimle anlatmaya çalıştım.

vJJn5D.png

2. Yine herhangi bir sütunu grupladım. O gruba ait yine 5 satır var diyelim. 4 tane satır seçtiğimde sorun yok ancak grup içerisindeki sırası ne olursa olsun son satırı yani 5. satırı da seçtiğimde o satırların ait olduğu grup satırını da otomatik seçiyor. Yani silmek istediğim 5 satır var ama "Satır Sil" dediğimde bana 6 tane satır silinecek onaylıyor musunuz? mesajına "Evet" dediğimde program direkt patlıyor. Bu hatayı da aşağıdaki resimle anlatmaya çalıştım.

1GGMvb.png

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...