Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Kalavun54

Mesleki Yeterlilik Belgesi

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Mesleki Yeterlilik Belgesi Veren Kurumlar - Artun Belgelendirme
Site Konusu: Mesleki Yeterlilik Belgesi Veren Kurumlar. Mesleki Yeterlilik Belgesi nedir, zorunluluğu, sorgulama, nasıl alınır, nereden alınır?
Site Alt Yapısı: WordPress / Kurumsal

MYK yani Mesleki Yeterlilik Belgesi, günümüzde hizmet sağlayan işletmeler için zorunlu belgeler arasında yer almaktadır. Örneğin, Klima Servis hizmeti veren bir işletmenin Klima servisi myk belgesi sahibi olması gerekmektedir. Klima Servisi elamanı olan bir kişi klimaların montaj ve demontaj işlemlerinin yanı sıra bakım ve onarım işlemleri de gerçekleştirmektedir. Bu işlemleri gerçekleştirebilmesi için MYK belgesine sahip olması gerekmektedir. Bu belge ilgili kişinin alanında yeterli bilgi sahibi olduğunu kanıtlayan bir belgedir. Artun Belgelendirme şirketi olarak, bu alanda hizmet sağlayan veya sağlamak isteyen kişilere bu belgeyi (belirli şartlar yerine getirildiği takdirde) sağlamaktadır.

Klima MYK belgesine sahip olmak için ilgili adayın bir takım testlerden geçebilmesi gerekmektedir. İnternet sitemiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilir, konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yetkili kadromuz testlerden geçen adayların belgelerini ve kimliğini oluşturduktan sonra adaya teslim etmektedir. Belgeye sahip olan bir kişinin belgesinin geçerlilik süresi ise 5 yıldır. Aday ilk sınavdan geçemez ise ikinci bir sınav hakkı daha bulunmaktadır ve adaydan ikinci sınav için ek bir ücret talep edilmemektedir.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...