Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Kalavun54

Stor Perde Nasıl Çıkarılır

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Kartal Maltepe Kadıköy Ümraniye Pendik Ataşehir Perdeci My Stil Home
Site Konusu: Perde Modelleri Jaluzi, Stor, Zebra, Dikey, Plicell, Zip, Tül, Fon. En Güzel Çocuk Odası ve 3D Duvar Kağıdı, 3 boyutlu Modelleri
Site Alt Yapısı: Kurumsal

Kullanım kolaylığı, çeşitli model imkanı ve kolay kirlenmemesi sebebiyle Stor perdeler günümüzde en çok tercih edilen perde modelleri arasında yer almaktadır. Diğer yandan, ilk kez stor perde kullanacak olan bir kişi için perdenin takılması ve çıkartılması zor olabilir. Aslında bu işlem oldukça kolay olmakla birlikte sadece dikkat edilmesi gereken birkaç ayrıntı bulunmaktadır. Bu içeriğimizde ise stor perde nasıl çıkarılır sorusuna detaylı bir şekilde yanıt vermeye çalışacağız. Stor perde çıkartılırken stor perdenin iplerine ve pilelerine dikkat edilmelidir. Yine kat hizaları da uygun şekilde üst üste getirilmelidir. Çıkartma işleminden önce perdeyi yukarıda toplamanız kolaylık sağlayacaktır. Perdenin mekanizmasının olduğu yerde açılır ve kapanır klemensler bulunmaktadır. Klemensler açıldığında stor perde kolay bir şekilde çıkartılmaktadır. Çıkartma işleminde tık sesi duyacaksınız, bu sesi duyduysanız çıkartma işlemi başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Yine merak edilen bir başka soru ise stor perde nasıl takılır sorusudur. Çıkartma işleminde olduğu gibi takma işlemi de yapılırken klemenslerde tık sesini duymanız yeterlidir. Stor perdeler makine de yıkanabilir ürünlerdir. Diğer yandan, perdeler hangi programda yıkanır sorusunu merak ediyorsanız, sentetik ayarda 30 derecede ve 400 devirde yıkama işlemini yapmalısınız.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...