Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Kripto Para Dünyası

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Kripto Para Dünyası - Kripto Parayı Anla Geleceği Yakala
Site Konusu: Kriptoparadunyasi.net ile bu dünyanın teknolojisine hakim olacak ve bir çok fırsatı kendiz keşfedeceksiniz. Bitcoin, Ethereum gibi bir çok coin bilgisi sizinle.
Site Yazılımı: Wordpress / Blog

Satoshi Nakamoto tarafından 2009 yılında PDF belgeleriyle temelleri atılan dijital paralar, aradan geçen 12 yılla birlikte emtia haline geldiler. İlk yıllarda ödeme aracı hedefiyle çıkan Bitcoin aradan geçen yıllarla birlikte yatırım yapılan bir araca dönüştü. Altcoin Bitcoin dışında kalan diğer coinlere verilen genel bir isimdir. Bu yılki boğa piyasasında Bitcoin'e oranla çok daha fazla değer kazanan altcoinler, yatırımcılarına yıllık periyotta ciddi oranda kazandırmayı başardı. 

Kripto Para terimi ise genel olarak tüm dijital varlıklara verilen isimdir. Anonim olmaları, transfer maliyetlerinin düşük olması ve yatırım aracı olarak değerlendirilmeleri sebebiyle kripto paralar uzun yıllar daha yatırımcıların ilgisini çekecektir. Web sitemiz ise kripto para haberlerinden ziyade Coin Yorum odaklı bir web sitesidir. Web sitemizde birçok altcoinin fiyat analizi yapılmaktadır.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...