Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Kalavun54

Metin2 PvP

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Pvp Serverler - Metin2 Pvp Serverler - Metin2Serverler.biz.tr
Site Konusu: En Güzel metin2 pvp serverler ve yeni acılan pvp serverler listesini sitemizde bulabilir metin2 pvp ekleyebilirsiniz.

Metin2 oyununda Savasçı, Ninja, Sura, Şaman ve Lycan gibi 5 farklı karakter bulunmaktadır. Lycan karakteri en son eklenen karakterdir ve bu yenilik birçok oyuncu tarafından kabul edilmemiştir. Bunun temel sebebi de oyuncuların savunmalarını diğer karakterlere göre dizmesinden kaynaklanmaktadır. Yine Simya ve Kuşak gibi yeniliklerde birçok oyuncu tarafından kabul görmemiştir çünkü bu yenilikleri karaktere tamamen uygulamak hem vakit hem de ciddi bir para kaybına sebep olmaktadır. İşte bu tarz durumlardan dolayı da Pvp serverler hala daha binlerce oyuncuya sahiptir.

Metin2 pvp serverler kalıcı olmakla birlikte kullanıcıların isteğine göre dizayn edilmektedir. Bu oyunlar ilk açılışında hangi özellik ile açıldıysa o özellikler ile devam ettiği için de oyuncular bu oyunları severek oynamaktadır. Bu oyunlardaki yenilikler genellikle event adı verilen etkinlikler düzenleyerek ve yeni görevleri oyuna entegre ederek yollarına devam etmektedir. Bu yüzden de metin2 pvp oyunları hala daha yıllardır tercih edilmektedir.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...