Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Pvp Server Ekle

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Metin2 Pvp Serverler - Pvp Server Ekle - Metin2serverler.org
Açıldığı Tarih: 2013
Sitenin Altyapısı: Özel Script
Site Konusu: En güzel metin2 pvp serverler bu adreste sende sitemize ücretsiz metin2 pvp ekleyebilir oyuncu kazanabilirsin.

Günümüzde yüksek grafiklere sahip oyunlar (PubG gibi) daha fazla tercih edilmektedir. Yine de MMORPG türündeki Metin2, Knight ve Silkroad Online gibi oyunlar hala daha ülkemiz başta olmak üzere İngiltere ve Almanya gibi ülkelerde tercih edilmektedir. Bu oyunları yeni nesil kullanıcılar oynamasa da oyunu çocukken veya gençken oynayan kişiler hala daha tercih etmektedir. Offical yani resmi oyun çok tercih edilmese de Metin2 pvp serverler hala daha tercih edilmektedir.

Pvp serverler tercih edilmektedir çünkü bu oyunlarda belirlenen son levele ulaşmak çok daha kolaydır. Yine oyunda oyuncuların parasından çok emeği ön plana çıkmaktadır. Bu yüzden de emeğe önem veren oyuncular metin2 pvp oyunlarını tercih etmektedir. Bu oyunlar Kolay, Orta ve Zor kategorilerinde bulunmaktadır. Yine oyunlar Wslik ve Farm olmak üzere oyun stillerine göre de kendi aralarında ayrılmaktadır. 2008 yılındaki oyuna çok fazla özlem olduğu için de bazı oyunlar bu yıldaki yeniliklerin dışındaki yenilikleri kapsamamaktadır. Örneğin bu tarz özel oyunlarda Lycan ve Simya gibi yenilikler bulunmamaktadır.


 

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...