Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Kalavun54

E-Ticaret Paketleri

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: E Ticaret Sitesi Yazılımları ve E-Ticaret Paketleri – Keymenz
Açıldığı Tarih: 2021
Site Konusu: E Ticaret Yazılımları ve E-ticaret Paketleri konusunda hizmet veren Keymenz, girişimciler ve firmalar için özel olarak oluşturulan online mağaza hizmeti vermektedir.
Sitenin Altyapısı/Kategorisi: Kurumsal - Wordpress
Site Adresi: https://keymenz.com

Hayal gücü yüksek olanların, asilerin, alışa gelmişlerin dışında hareket edenlerin, olayları farklı görenlerin markasıyız. Biz kuralları çiğneyenleriz, Standartların dışında düşünüyoruz, keşfediyoruz ve yaratıyoruz. Bizden alıntı yapabilirsiniz, bizimle çalışmaya bilirsiniz, bizi övebilirsiniz veya bizi karalayabilirsiniz. Yapamayacağınız tek şey bizi görmezden gelmeniz.

Herkesin dünyayı değiştirme gücü vardır belki ama bizler sadece işinizi ve markanızı değiştiriyoruz ya da baştan yaratıyoruz. Bazen ufak bir dokunuş ile bazen günlerimizi vererek hedeflediğiniz noktaya gelene kadar birlikte yol alabileceğimize inanıyoruz.

Herhangi bir fikrinizi gerçeğe dönüştüyoruz.

Özümüzde zarafet var ve sadelik, güzel tasarım için ortak bir tutkunun arkasında toplanıyoruz. Bir zamanlar ufak bir stüdyo dairesinde tek kişilik bir nokta olan Keymenz, Türkiye’nin her bölgesinde yaşayan yaratıcılığı yüksek, hayalleri olan bir ekibine dönüştü. Keymenz sadece bir şirket değil, bir topluluktur. Türkiye genelinde yer alan +30 kişiye ulaşan hem kadrolu hem de freelancer bir ekibe sahiptir. Tasarlamayı seviyoruz, Sonsuz yaratıcılığı seviyoruz ve en önemlisi değerli müşterilerimiz için harika tasarımlar oluşturmayı seviyoruz.

Keymenz.com olarak E Ticaret Sitesi Yazılımları ve E-Ticaret Paketleri konusunda profesyonel hizmet vermekteyiz.  

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...