Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Alanya Hamam Salonu

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Alanya Spa Sauna Masaj
Açıldığı Tarih: 05-04-2017
Site Konusu: Alanya Spa Sauna Masaj Ve Türk Hamamı Hizmetleri
Sitenin Altyapısı/Kategorisi: Kurumsal - Wordpress

Alanya Masaj Salonu olarak Alanya'da Masaj ihtiyacı olan müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için yıllardır faaliyet vermekteyiz. İşletmemizin bünyesinde SPA, Sauna ve Türk Hamamımız bulunmaktadır. Üç farklı hizmet paketimiz bulunmakla birlikte bunlar; Therapy Bakım 1, Therapy Bakım 2 ve Therapy Bakım 3 paketleridir. Paketlerimiz web sitemizin Servislerimiz adlı sekmesi altında yer almakla birlikte hizmet bedelimiz 99 TL'den başlamaktadır. En kaliteli hizmet sunduğumuz paketimizin fiyatı ise 199 TL'dir.

Alanya Masaj Fiyat müşterilerimiz tarafından en çok merak edilen soruların başında gelmektedir. İşletme olarak 99 TL'den başlayan fiyatlarla masaj hizmeti vermekteyiz. Alanya ülkemizin en önemli turistik bölgelerinin başında gelmektedir. Şehrimize Yurt içinden ve yurt dışından birçok müşteri gelmektedir. Artan talepten dolayı şehrimizde birçok masaj salonu açılmıştır. Masaj sırasında kas ve dolaşım sisteminizi en iyi hale getirecek şekilde masaj hizmeti vermekteyiz.

Alanya Hamam hizmeti de sunduğumuz hizmetlerimizin başında gelmektedir. Hamama girmeden önce masaj hizmetimizden de yararlanabilirsiniz. Hamamız sürekli olarak temizlenmekle birlikte Covid-19 sebebiyle işletmemizin temizliğine çok daha fazla önem vermekteyiz.

 

tarihinde Kalavun54 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...