Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Antalya Böcek İlaçlama

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Antalya Böcek İlaçlama - Zirve İlaçlama
Açıldığı Tarih: 29-05-2017
Site Konusu: Antalya Böcek İlaçlama Sağlık Bakanlığı Onaylı 6 Ay Garantili Haşere İlaçlama Hizmetleri. Hamam Böceği ilaçlama - Pire ilaçlama - Kuş Biti İlaçlama
Sitenin Altyapısı: Wordpress

Antalya ilaçlama olarak ilaçlama ve dezenfektan gibi hizmetlerimizi; Ofis, Villa, Site, Ev/Apartman, Cafe ve Fırın gibi yerlerde sunmaktayız. Dezenfeksiyon yöntemi olarak Nano Gümüş ve Nano Teknoloji yöntemlerini kullanmaktayız çünkü bu yöntemler yeni nesil ilaçlama yöntemlerinin başında gelmektedir. Gümüş madeni, anti-bakteriyel ve anti-mikrobiyet özelliğe sahip olmakla birlikte gümüşün insan sağlığına da hiçbir olumsuz etkisi olmamasından dolayı zararlı ağır metal sınıfında da yer almamaktadır. Bu madenin Nano Teknoloji ile birlikte çok daha verimli bir şekilde kullanıldığı da uzun test ve deneyler sonucunda ortaya çıkmıştır. Gümüş, Nano Teknoloji ile birlikte kullanıldığında bilinen 650 patojeni çok kısa sürede yok ettiği için tıp camiasında doğal antibiyotik olarak sınıflandırılmaktadır.

Antalya Böcek ilaçlama şirketi olarak Antalya'nın birçok ilçesinde hizmet vermekteyiz. Böcekler hem sağlık hem de hareket kabiliyetini engelleyen canlılar olduğu için özellikle ev ve iş yerlerinde insanları çok fazla rahatsız etmemektedir. Şirket olarak bu konuda yılların verdiği tecrübe ile en son teknolojik yöntemleri kullanarak sorununuzu çözmekteyiz. ilaçlama Antalya olarak deneyimli kadromuz ile sadece bir telefon uzağınızdayız.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...