Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Kalavun54

Metin2 PvP

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Metin2pvp.gen.tr - Metin2 pvp serverler
Açıldığı Tarih: 09-04-2021
Site Konusu: Metin2 pvp serverler burada pvp serverler listemizden en güzel metin2 pvp leri oynayabilirsiniz.

Yıllar geçtikçe teknoloji gelişmiş ve oyunlarında görüntü kalitesi de artmıştır. Artan görüntü kalitesine bağlı olarak bilgisayarın donanımlarıda gelişmiştir. 2010'lu yılların başında ülkemizde çok popüler bir oyun olan Metin2, hala daha yüzbinlerce oyuncuya sahiptir. Metin2 gibi oyunlar mevcut görüntü kalitelerini değiştirmemiş, bu sebeple de kendilerini tercih eden oyuncuları kaybetmemiştir. Tabi ki oyunda yapılan güncellemelerle oyuncular oyunda tutulmak istense de bunun tam tersi gerçekleşmiştir. 

Metin2 TR Yönetimi aldığı kötü kararlar sebebiyle oyuncularının birçoğunu kaybetmiştir. Bu oyuncular Metin2 oynamaya devam ettiği içinde ortaya metin2 pvp serverler çıkmıştır. Bu oyunlar Metin2 altyapısı kullanan oyunlardır. 
Pvp serverler Kolay, Orta ve Zor olmak üzere 3 farklı çeşide sahiptir. Kullanıcılar kendi tercihlerine göre bu oyunlardan herhangi birini tercih etmektedir. 

Metin2 pvp serverler hala daha binlerce kişi tarafından tercih edilen oyunlardır. Bu oyunların bazılarında anlık binden fazla oyuncu bile bulunmaktadır. PvP Server yönetimi, Metin2 TR yönetimine oranla kullanıcılarının görüşlerini dikkate aldığı için, bu oyunlara çok daha fazla ilgi gösterilmektedir.
 

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...