Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
HunTurK

HunTurK Kimdir?

Önerilen Mesajlar

Merhabalar.

Öncelikle forumu 1298 dosyaları ararken google yönlendirmesiyle buldum ve Nero (hatırladığım kadarıyla ismi Taner yada Tamer idi) adını görünce forum dikkatimi çekti çünkü 5-6 yıl belki de daha fazla zaman önce neronlineworld isimli siteden bildiğim Nero nickli arkadaşın paylaşımlarını ve o sitedeki nicklerini tam olarak da hatırlamadığım diğer arkadaşlar Amora vs gibi arkadaşlar sayesinde local olarak pvp açıp takılıyordum (bu arkadaşların hataları düzeltmesi sayesinde) ve sitedeki diğer bir kaç arkadaşın sunucusuna hamachi ile bağlanıp test ediyorduk vs vakit öldürüyordum açıkçası. Şuan çokça zaman geçti ve pozitif olduğum için karantinadayım ve tekrar knight duygularım depreşti açıkçası çünkü içeridesiniz ve yapabilecekleriniz çok sınırlı.

İsmim Muhammet soyisim paylaşmayı düşünmüyorum çünkü sanal ortamda kendime ait profil fotoğrafı vs kullanmayı da pek doğru bulmuyorum kişisel sebepler.

Yaş : 33

Meslek : Devlet memuru (şuan 2.kez pozitifim ve karantinadayım)

Amaç : Tamamen hobi amaçlı olarak localde pvp sunucusu açıp takılıyorum. Tabi ki pvp server de oynuyorum ancak bir süredir arkadaşlarımla beraber oynamdığımız için tek başına pek sarmıyor teamım da yok şuan.

Bu forum sitesindeki amacım paylaşılan dosyaları vs deneyerek vakit geçirmek. Daha öncesinde bir çok dosyam vs var idi ancak psu kaynaklı kısa devreden dolayı anakartım ile birlikte 1 ssd 1 hdd bozulduğu için şuan pek bir dosyam da kalmadı açıkçası yoksa yılların birikimlerini de paylaşmak isterdim tabiki.

 

Şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Merhaba, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.
Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.
Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

,

Merhaba, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.
Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.
Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...