Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Forklift Kiralama

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: Forklift Kiralama Fiyatları Elektrikli İkinci El

Site Konusu: Uzman forklift kiralama fiyatları ile kiralık satılık ikinci 2 el elektrikli akülü TCM forklift satış, servis, yedek parça hizmeti verir.

Siteniz Hakkında Açıklama: Uzman Forklift güvencesi ile Forklift Kiralama hizmetimizden faydalanabileceğiniz gibi ikinci el forklift de satın alabilirsiniz. Firmamız satışın yanı sıra servis ve yedek parça hizmeti de vermektedir. Ülkemizde popüler bir forklift markası olan TCM marka forkliftlerin yetkili bayisi olan Uzman Forklift, bu marka ürünlerin bakım, onarım, servis ve yedek parça hizmetlerini vermektedir.

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu şirketimizde, TCM marka forkliftlerin hizmetlerini sunmaktayız. Bu markanın forkliftleri sade, ekonomik ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Tedariki noktasında da sorun bulunmayan TCM marka forkliftler, ülkemizde en çok tercih edilen markaların başında gelmektedir.

TCM markasının ana bayisi olan şirketimiz TAILIFT, CTPOWER ve XILIN markalarının da kiralamasını yapmaktadır. Büyük depolarınız varsa veya sürekli forklift ihtiyacınız bulunuyorsa şirketimizden bu konuda profesyonel yardım alabilirsiniz. Yedek parça maliyeti ucuz olduğu içinde forklift kiralama hizmetimizin maliyetleri de düşüktür. Şirketimiz limitsiz stok yöntemiyle çalıştığı için kiraladığınızın forkliftin bozulması durumunda ilgili forklift çok kısa sürede tamir edilebilmektedir.

7 ton, 10 ton, 12 ton ve 16 ton gibi farklı ürün skalasına sahip şirketimiz, her türlü ihtiyacınızı karşılamak için hizmet vermektedir. Forklift kiraladığınızda şirketimiz resmi bir şirket olduğu için fatura kesmektedir ve bu faturayı da şirketinizin giderleri arasında da gösterebilmektesiniz. Şirketimizden en uygun teklifleri almak için hemen içeriğimizin devamında yer alan sosyal medya hesapları vasıtasıyla bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

https://tr.pinterest.com/uzmanforklift/

https://twitter.com/UzmanForklift

https://www.instagram.com/uzmanforklift

https://www.facebook.com/uzmanforkliftci/

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...