Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Kalavun54

Güncel Kripto Para Haberleri

Önerilen Mesajlar

 

Site Adı: KoinSaati - Güncel Kriptopara ve Blockchain Haber ve Etkinlikleri

Açıldığı Tarih: 18-11-2020

Site Konusu: Türkiye’nin En Aktif Kriptopara ve Blockchain Topluluğuna Hoşgeldiniz! Kriptopara, Blockchain Haberleri ve Güncel Etkinlikler KoinSaati’nde.

Geçtiğimiz yıllarda geleneksel piyasa aktörleri tarafından kara para aklama ve terörü finanse ettiği bahanesiyle Bitcoin ve diğer altcoinlere bakış açısı oldukça kötüydü. Günümüzde ise 2 trilyon dolarlık işlem hacmine ulaşan kripto para ekosistemi kendini büyük ölçüde kanıtlamış durumda. Wall Street’te faaliyet gösteren kurumsal şirketlerinde ekosisteme dahil olmasıyla birlikte kripto paralar bu algıyı büyük ölçüde kırdılar. Visa ve PayPal gibi kurumsal ve legal şirketlerinde müşterileri için kripto paralar ile ödemeyi destekleyeceğini açıklamasıyla birlikte hali hazırda boğa piyasasını yaşayan piyasalar daha da canlandılar.

Dijital paralar ilk olarak ödeme aracı olarak benimsense de geçen yıllarla birlikte emtia yani yatırım aracı olarak da değerlendirilmeye başladılar. Özellikle pandemi sürecinde ABD’nin sürekli olarak Dolar basması enflasyonu arttırmış ve kurumsal şirketler Hedge yani riski azalma yöntemi olarak kripto paraları tercih etmek zorunda kalmıştır. Ödeme aracı olarak da geleneksel finans piyasalarına oranla çok büyük avantaj sağlayan kripto paralar düşük transfer maliyeti ve hız ile ön plana çıkmaktadır.

Şuanda yaşanan boğa piyasasında yeni yatırımcılar bile kazançlı çıkmaktadır. Bitcoin’in hakimiyet oranının 1 aylık süreçte %61’den %55’e kadar düşmesiyle altcoinler yani Ethereum, XRP, Polkadot, Cardano ve BNB gibi varlıkların daha da ön plana çıkmasıyla birlikte yatırımcılar bu kripto paralardan ciddi kar elde etmektedir. Örneğin, bugün sadece bir günlük periyotta %195 kazandıran WazirX, %65 kazandıran BTT ve %20 kazandıran Siacoin günün en çok kazananları arasında yer almaktadır.

Kripto paralarda doğru yatırımlar yapmak için kripto para haberlerini KoinSaati web sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. Bitcoin lokomotif bir dijital varlık olduğu içinde Bitcoin kaç tl bağlantısından Bitcoin’in günlük işlem hacmini, değerini ve kaç Türk Lirası olduğunu takip edebilirsiniz. Bitcoin fiyatını korudukça altcoinler fiyatını arttırmaktadır. Toplam piyasa hacminin yarısından fazlası Bitcoin’e ait olduğu için Bitcoin değer kaybettikçe altcoinlerde değer kaybetmektedir. Bu yüzden de Bitcoin’in fiyatını sürekli olarak takip etmek çok önemlidir.

Telegram grubundan sohbete katılabilir, kripto ile ilgili sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

https://t.me/koinsaati

KoinSaati Türkiye'nin aktif ücretsiz kripto para topluluğu.

 

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...