Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Kozba.Net – Windows Hata Çözümleri

Önerilen Mesajlar

 

Anasayfa: Kozba.net

 

Site Açılış Tarihi:  Eylül 2013

Tanıtım ve Açıklamalar: Bilgisayarlar için lazım olabilecek her türlü yazılımı, programı ve oyunu indirebileceğiniz aynı zamanda Windows hata çözümlerini bulabileceğiniz platform.

Site üzerinden erişebileceğiniz başlıca kategoriler; İşletim Sistemleri, Full Program, Full Oyun ve Rehberlerim. İşletim sistemleri kategorimizden Windows 7, Windows 10 ve Windows 8.1 Pro gibi işletim sistemlerinin .iso formatlarını indirebilirsiniz. Full Oyun kategorimizden de en güncel oyunları Full olarak indirebilirsiniz. Full Program kategorimizden ise office programları, anti-virüs yazılımları ve işinize yarayabilecek her türlü programı full olarak indirebilirsiniz.

Kozba.net sitesi ziyaretçileri, bilgisayarlarda yaşanabilecek çeşitli problemlerle ilgili özgün çözüm önerilerini de bu sitede bulabilecektir. Sitenin yorum yazma özelliği sayesinde, siz de sitedeki içeriklerin altına mesajlarınızı bırakarak sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Yazdığınız yorumları itinayla okuyor ve sorunlarınıza çözüm getirmeye çalışıyoruz. Sitemizde bize ulaşabileceğiniz mail adresimiz ve iletişim forumumuz bulunmaktadır. Yine web sitemizde Driver Güncellemesi Nasıl Yapılır gibi rehber nitelikteki içeriklere de ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarlar yazılımsal ve donanımsal hatalardan kaynaklı sebeplerden dolayı zamanla performans düşüklüğü yaşamaktadır. Yazılımsal sorunların çözümü oldukça kolaydır, format atarak veya temizlik programlarını kullanarak çözüm sağlayabilirsiniz. Donanımsal problemleri çözmek için ise; termal macun değiştirme, fanlara bakım yapmak veya donanım değiştirmek gibi müdahaleler yapmak zorundasınız ve bu müdahalelerde teknik bilgi istemektedir. Sitede an itibariyle RAM Hataları Nedir ve Nasıl Çözülür başlıklı yazımızı detaylıca okuyabilirsiniz. İlgili bağlantıda videolu anlatımda bulunmaktadır. Web sitemizde bu tarz birçok videolu anlatıma rastlayabilirsiniz. Videolu içeriklerimizi genişletmek için gerekli adımları attık, yakın zamanda videolu anlatımlarımız daha da artacaktır.

İlgili sayfada programların nasıl indirildiği ve kurulduğu videolu ve yazılı olarak anlatılmaktadır. Full program veya Full oyun gibi kavramlardan birçok bilgisayar kullanıcısı çekinmektedir. Bizim paylaştığımız yazılımlar ve oyunlar binlerce kullanıcının olumlu yorumunu almış ve içerisinde herhangi bir kötü amaçlı yazılım içermeyen yazlım ve oyunlardır. İndirme linki olarak ise; Google Drive, Mega.nz ve uTorrent linkleri kullanılmaktadır. Bu üç sağlayıcıdan da dosya indirmek ücretsiz ve kolaydır. Turbobit gibi indirme hızının sürekli olarak düştüğü paylaşım sitelerine upload kesinlikle yapmıyoruz.

 

 

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...