Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Kalavun54

Pvpserverler.gen.tr  - Metin2 Pvp Serverler

Önerilen Mesajlar

 

Site Adresi: Pvpserverler.gen.tr

Site Konusu: Pvpserverler.gen.tr  - Metin2 Pvp Serverler

Tanıtım ve Açıklamalar: Web sitemizde emek, wslik, betalı, betasız, simyalı ve farmlık gibi orta ve zor pvp server listesini bulabilir ve kendi metin2 serverinizi ekleyebilirsiniz.

Metin2 oyunu MMORPG kategorisinde yer alan ve ülkemizde hala daha birçok oyuncu tarafından oynanan online bir oyundur. 2003 yılında Uzak Doğu’da yayınlanan oyun, 2005 yılında Ymir Entertainment şirketi tarafından satın alınarak 15 farklı dilde ve ülkede yayın hayatına başlamıştır.

Metin2, 3 büyük imparatorluğunun savaşlarını konu alan bir oyundur ve Uzak Doğu’nun mistik hikayelerini içerisinde barındırmaktadır. Oyundaki amaç oyuncuların karakterlerini geliştirerek diğer oyunculara karşı üstünlük sağlamasını konu almaktadır. Oyunda son güncellemeyle birlikte 5 farklı karakter bulunmaktadır. Bu karakterler; Savaşçı, Sura, Ninja, Şaman ve Lycan karakterleridir.

Özellikle 2009 yıllarında ülkemizde çok popüler hale gelen oyun şuanda Pay To Win yani yatırdıkça kazan mantığına evrilmiştir. Bu yüzden de birçok Metin2 oyuncusu resmi sunucu yerine bu sunucuların kopyaları olan metin2 pvp oyunlarını tercih etmeye başlamıştır.

Ülkemizde kolay, orta ve zor kategorisinde yer alan birçok pvp serverler bulunmaktadır. Metin2 oyununun benzeri olan bu oyunlar tamamen geliştiricinin istediği şekilde dizayn edilmiştir. Bazı metin2 pvp serverler kolay kategorisinde yani oyuncunun üst seviyelere çıkmasının kolay olduğu oyunlarken, bazıları da zor kategorisinde yer almaktadır. Ülkemizde birçok metin2 pvp serveri bulunmaktadır. Web sitemiz olan Pvpserverler.gen.tr adresinde ise farklı kategorilerde yer alan bu oyunları bulabilirsiniz. Sevdiğiniz kategoriye göre dilediğiniz oyuna girebilir ve oynayabilirsiniz.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...