Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
sadomazo909

Ev Sahibi Olma Hayalleri Gerçek Oluyor

Önerilen Mesajlar

 

Ev Sahibi Olma Hayalleri Gerçek Oluyor

Firma 1999 yılından beri ev sahibi olmak isteyenler için hizmet veriyor. Firmanın üretimini yaptığı prefabrik evler insanların ev sahibi olma hayallerini gerçekleştiriyor. Bu evler sayesinde kişiler daha düşük maliyetlere ev sahibi olabiliyorlar.

Ev Çeşitleri

Firma ucuz prefabrik ev hizmeti veriyor. Kaliteli üretim malzemeleri kullanılarak inşa ettikleri evler kişilerin konaklama ihtiyacını karşılıyor. Firmanın üretim yaptığı prefabrike evler tek katlı, dubleks ve triplex olabiliyor. Ayrıca firma kişilerin özgün tasarımlı evlerde oturma taleplerine de cevap veriyor ve onları için özel tasarımlı prefabrike evler üretiyor.

Evlerin Fiyatları

Türkiye ve yurt dışı için hizmet veren firmanın prefabrik ev fiyatları evin özelliğine bağlı olarak değişebiliyor. Evlerin metrekare ölçüleri fiyatların belirleyicisi oluyor. Örneğin 1+1 40 m² evin fiyatı 37500 olurken 2+1 şeklindeki 72 m² evin fiyatı ise 65 bin olabiliyor. Bunun için kişilerin tercihlerine bağlı olarak fiyat incelemesi yapmaları gerekiyor.

Kampanyalı Ev Satışları

Prefabrik ev üretimi yapan firma evlerini kampanyalı fiyatlarla satışa sunuyor. Böylelikle kişiler kampanyalardan yararlanarak daha uygun fiyatlara ev sahibi oluyorlar.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...